x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Presa bulgară scrie că Andone se desparte de ŢSKA Sofia

Presa bulgară scrie că Andone se desparte de ŢSKA Sofia

29 Mar 2010   •   00:00

Antrenorul Ioan Andone urmează să părăsească, în cursul serii de luni, gruparea bulgară ŢSKA Sofia şi va pleca spre Bucureşti, pentru a negocia preluarea echipei Rapid, informează presa bulgară. Site-ul sport1.bg a notat că Andone, care a preluat în această iarnă conducerea tehnică a formaţiei sofiote, s-a despărţit deja de angajaţii clubului, ŢSKA urmând să fie preluată, interimar, de Adalbert Zafirov.

Pe de altă parte, surse apropiate tehnicianului au declarat, luni, pentru agenţia Mediafax, că Andone va veni în România să discute cu Rapid după ce îşi va rezolva problemele financiare cu gruparea din capitala Bulgariei. Giuleştenii au rămas fără antrenor, după ce tehnicianul Nicolae Manea a renunţat la funcţie, săptămâna trecută.

"De săptămîna trecută nu mai sunt antrenorul Rapidului. Pe mine nici nu m-a pus bine Copos şi căuta deja antrenor. Nu mi-e ruşine de ce am făcut în această perioadă la Rapid. Am luat echipa într-un moment greu. Sînt rapidist, am înţeles situaţia. Nu am ce să le reproşez jucătorilor", a spus, luni, Manea, la GSP TV.

Tot luni, într-un articol apărut pe blogul personal, patronul George Copos a lăsat să se înţeleagă că la echipă ar putea veni un antrenor al cărui trecut este legat de o rivală a Rapidului: "Ar trebui să fim convinşi din capul locului că violenţa nu rezolvă niciodată nimic, să ne reamintim de perioadele în care galeria rapidistă era premiată pentru fair-play şi atitudine non-violentă, indiferent că antrenorul era rapidist sau nu".

×
Subiecte în articol: redactie