x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Primarul din Boulogne-Billancourt vrea despăgubiri de la Paris St. Germain

Primarul din Boulogne-Billancourt vrea despăgubiri de la Paris St. Germain

16 Mar 2009   •   00:00
Primarul din Boulogne-Billancourt vrea despăgubiri de la Paris St. Germain

Pierre-Christophe Baguet, primarul localităţii franceze Boulogne-Billancourt, a cerut clubului de fotbal PSG despăgubiri de 100.000 de euro, relatează Agerpres.



Edilul, care contestă în mod repetat disputarea meciurilor de acasă ale lui PSG în nocturnă pe Stade de France, a cerut aceste despăgubiri pentru acoperirea pagubelor produse duminică de suporterii parizieni, înaintea meciului de campionat cu Olympique Marseille (3-1 pentru Olympique). Potrivit lui Baguet, suporteri ai lui PSG beţi i-au insultat pe trecători, au proferat injurii rasiste şi au răsturnat câteva pubele. Intervenţia poliţiei şi a circa 20 de funcţionari municipali a durat trei ore, timp în care drumul din zonă a fost închis. Baguet consideră că 100.000 de euro constituie o sumă minimă.

Primarul cere bani şi pentru camerele de supraveghere instalate de localitatea Boulogne-Billancourt, care, spune el, 'nu au fost plătite nici de PSG, nici de Liga de Fotbal'. La începutul săptămânii trecute, Baguet a lansat un apel pentru ca meciul PSG - Marseille să se joace pe Stade de France.

×
Subiecte în articol: sport