x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Probleme cu africanii

Probleme cu africanii

04 Feb 2004   •   00:00

Situatia din lotul Universitatii este una foarte tensionata in aceste zile.

CAUZA. Jucatorii romani s-au saturat de fitele africanilor si doar severitatea antrenorului Nicolo Napoli a tinut ascuns conflictul. Relatiile dintre Daouda, Njock si Biemme si restul lotului s-au racit vizibil dupa mai multe "figuri" ale jucatorilor de culoare, cei trei fiind izolati de restul fotbalistilor din lotul Universitatii.

SCANDAL. Mariko Daouda, dezamagit ca patronul Dinel Staicu nu i-a permis transferul la Sahtior Donetk, se arata dezinteresat de antrenamentele conduse de Nicolo Napoli, a devenit distant, iar in momentele de furie incepe si urla la coechipierii sai. "Nici macar nu stim ce zici. Face ca Tarzan prin hotel", spune unul dintre jucatorii "Stiintei". Nici Biemme nu este privit cu ochi buni dupa ce l-a accidentat pe Ovidiu Stanga.

CAPAC. Ultima scanteie a sarit din bocancii lui Njock. Camerunezul a sutat mingea cu putere in pieptul lui Guso de la o jumatate de metru. Gestul atacantului i-a nemultumit pe ceilalti olteni, care au fost foarte aproape de a-l lua la bataie pe Njock la vestiare. La intoarcerea in tara, jucatorii vor sa ceara excluderea africanilor din lot. (MARIO MORCOV)

×
Subiecte în articol: sport