x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Probleme la CS Otopeni

Probleme la CS Otopeni

02 Apr 2009   •   00:00

Direcţia Licenţe şi Afilieri din cadrul FRF a anunţat ieri că CS Otopeni este singura echipă din Liga I care nu şi-a depus în timp util actele pentru obţinerea licenţei.



Din acest motiv, penultima clasată nu va putea evolua din toamnă în prima divizie, chiar dacă la finalul acestui campionat va ocupa un loc neretrogradabil. De asemenea, divizionarele secunde Progresul şi Dunărea Galaţi nu au adus actele la timp şi nu vor putea evolua la anul în Liga I, chiar dacă ar obţine unul dintre primele două locuri în Seria I.

Dintre prim-divizionare, Rapid a fost ultima echipă care şi-a depus actele pentru obţinerea licenţei în sezonul viitor, cu doar patru ore înaintea expirării termenului limită. "Am trecut prin iad. Am reuşit să plătim toate datoriile pe care clubul le avea. Conducerea administrativă a clubului a fost la federaţie şi a depus filă cu filă absolut toată documentaţia necesară pentru obţinrea licenţei pe anul viitor. Rapidul va juca în Liga I şi în sezonul următor", a anunţat marţi seară principalul acţionar al clubului giuleştean, George Copos. "Dosarele vor fi analizate până la 31 mai şi atunci vom anunţa cluburile care obţin licenţa", a spus şi şeful departamentului licenţiere din cadrul FRF, Viorel Duru.

×
Subiecte în articol: sport