x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Probleme pentru batavi

Probleme pentru batavi

de Vicentiu Neagoe    |    03 Oct 2007   •   00:00
Probleme pentru batavi
Sursa foto: MARIN RAICA/

Selecţionata Olandei va sosi la Constanţa vineri, 12 octombrie, la ora 13:50, cu doar o zi inaintea meciului cu Romănia, urmănd să fie cazată la Hotelul Iaki din staţiunea Mamaia.

Partida Romănia - Olanda, din Grupa G a preliminariilor pentru Euro 2008, va avea loc sămbătă, 13 octombrie, de la ora 20:15, pe Stadionul Farul din Constanţa, fiind transmisă de TVR 1.


OLANDA. Selecţionerul Marco van Basten are mari probleme la lot, după absenţele lui Van Persie, Sneidjer şi Melchiot, suspendaţi pentru cumul de cartonaşe, va lipsi şi portarul Ervin Van der Saar, care are fractură de metatarsian şi va sta pe tuşă cel puţin două săptămăni, dar şi atacantul lui Celtic, Vennegoor of Hessekink, care a suferit o leziune musculară in meciul de campionat contra lui Dundee United. Antrenamentul oficial al batavilor va avea loc pe Stadionul Farul, cu incepere de la ora 19:30, după şedinţa de pregătire tehnicianul Marco van Basten susţinănd o conferinţă de presă.


ROMÃ...NIA. Delegaţia noastră se va reuni luni, 8 octombrie, la Casa Fotbalului, selecţionerul Victor Piţurcă anunţănd doar jucătorii care evoluează in campionatele din străinătate, fotbaliştii care activează in campionatul intern fiind anunţaţi duminică, 7 octombrie, după disputarea meciurilor din etapa a X-a a Ligii I. Noutăţile din lot se numesc George Ogăraru, rechemat de Victor Piţurcă, dar şi fostul mijlocaş al Stelei, Gabriel Paraschiv, actualmente jucător la Rimini Calcio in Serie B. Delegaţia noastră se va deplasa la Constanţa in cursul zilei de luni, 8 octombrie, avănd loc şi primul antrenament, deschis presei, pe Stadionul Farul.


SPERANŢÃ...
"Chiar dacă are mai mulţi absenţi, Olanda rămăne Olanda, o echipă greu de invins. Sper ca pănă la ora meciului să nu am probleme in lot"
Victor Piţurcă


Bilete

Miercuri, 10 octombrie, la ora 11:30, vor fi puse in vănzare, la casele de bilete ale Stadionului Farul, tichetele pentru partida de la 13 octombrie. Casele de bilete vor fi deschise intre orele 10:00-18:00, nefiind permis ca o persoană să cumpere mai mult de patru tichete, iar copiii sub 14 ani nu au voie să cumpere bilete. S-au tipărit in total 13.000 de bilete, dintre care 1.385 au fost alocate fanilor olandezi, iar 1.000 au revenit sponsorilor şi partenerilor FRF. Altfel, duminică, 14 octombrie, naţionala Romăniei va decola spre Luxemburg, unde miercuri, 17 octombrie, de la ora 21:15, va intălni pe Stadionul "Josey Barthel" selecţionata ţării gazdă, care ocupă ultimul loc al Grupei G, cu zero puncte in clasament.

×
Subiecte în articol: sport octombrie