x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport PROGRESUL - "Nu cereţi minuni"

PROGRESUL - "Nu cereţi minuni"

de Daniel Stan    |    01 Noi 2007   •   00:00

Instalat de căteva zile pe banca tehnică a divizionarei secunde Progresul Bucureşti, Basarab Panduru cere răbdăre in privinţa revenirii in Liga1.

Instalat de căteva zile pe banca tehnică a divizionarei secunde Progresul Bucureşti, Basarab Panduru cere răbdăre in privinţa revenirii in Liga1. "Să nu se creadă că sămbătă pot face minuni, depinde şi de ce jucători voi avea la dispoziţie. Obiectivul imediat este să adunăm căt mai multe puncte pănă la finalul turului. Cu siguranţă, din iarnă va fi altceva. Sezonul acesta este foarte greu să promovăm", a declarat Panduru.

Planuri. Acesta a mai adăugat: "Mai sunt jucători pe care ii doresc la echipă, iar acest lucru se va rezolva din iarnă. Este o provocare pentru mine să antrenez pe Progresul. Imi doresc să construiesc o echipă şi să fac ce ştiu eu cu ea". Noul acţionar majoritar, Marian Dodu, care a cumpărat pachetul cu 5 milioane de euro de la Constantin Iacov, a afirmat că va investi atăt căt va cere conducerea tehnică: "Sunt dispus să bag oricăţi bani va fi nevoie pentru a readuce Progresul pe prima scenă. Fără jucători de valoare nu se pot face performanţe. Este posibil să promovăm şi in acest sezon. Panduru are mănă liberă să construiască o echipă puternică". In acest moment, după 12 etape, Progresul ocupă locul 14 in Seria 1.

×
Subiecte în articol: sport