x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Punct final pentru Dorinel Munteanu

Punct final pentru Dorinel Munteanu

13 Noi 2007   •   00:00
Punct final pentru Dorinel Munteanu
Sursa foto: Razvan Pasarica/

Cel mai longeviv fotbalist din istoria tricolorilor, actualul antrenor principal şi jucător de la FC Vaslui, Dorinel Munteanu, a anunţat ieri că se retrage din echipa naţională. Selecţionerul Victor Piţurcă a fost cel care a anunţat vestea cu prilejul reunirii de la Mogoşoaia.

Cel mai longeviv fotbalist din istoria tricolorilor, actualul antrenor principal şi jucător de la FC Vaslui, Dorinel Munteanu, a anunţat ieri că se retrage din echipa naţională. Selecţionerul Victor Piţurcă a fost cel care a anunţat vestea cu prilejul reunirii de la Mogoşoaia. "Nu se mai pune problema să i se facă un meci de retragere contra Albaniei. Am vorbit cu el, probabil că ar fi fost pe lista jucătorilor convocaţi pentru aceste acţiuni, dar a spus că vrea să se retragă. Dorinel Munteanu s-a retras definitiv de la echipa naţională. Este un jucător extraordinar, a muncit in această campanie de calificare şi cred că putea face parte din lotul pentru Euro 2008. El mi-a explicat că e antrenor şi jucător la echipa sa de club şi nu mai vrea să joace la naţională. Eu i-am spus că aş dori să mai joace, dar nu a mai vrut. In primăvară, dacă vom avea un amical mai puternic, işi va face retragerea. A zis că vrea o retragere civilizată, nu pompoasă", a afirmat Piţurcă.

Confirmă. Aflat momentan in Germania, Dorinel Munteanu a confirmat: "Am vorbit cu selecţionerul şi l-am informat despre decizia mea de a mă retrage din echipa naţională. Nu mai pot face faţă pe trei fronturi". El a debutat in echipa reprezentativă la 23 mai 1991 in meciul Norvegia - Romănia (1-1) şi a adunat 134 de partide sub tricolor, reuşind să marcheze şi 16 goluri.

×
Subiecte în articol: sport