x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Quaresma, papagalul fotbalului italian

Quaresma, papagalul fotbalului italian

de Ovidiu Ciutescu    |    09 Dec 2008   •   00:00
Quaresma, papagalul fotbalului italian

Au debutat amândoi sub comanda lui Loţi Boloni. La Sporting Lisabona. Amândoi au făcut saltul spre naţionala lusitană şi spre echipele de top ale Europei. Amândoi au şi fost recompensaţi cu trofee pentru rezltatele avute în 2008. Unul, Cristiano Ronaldo, a luat Balonul de Aur. Altul, Quaresma, pe cel de trompeta campionatului. În Il Calcio, la Inter.



Inter Milano, campioana Italiei la fotbal, care deţine numeroase recorduri (cel mai bun atac, cea mai bună apărare), îşi va trece în palmares şi trofeul celui mai slab jucător din campionat, care îi revine astfel pentru al treilea an consecutiv, Ricardo Quaresma succedându-i lui Adriano. Jucătorul portughez a primitul trofeul “Bidone d”Oro” din campionatul italian, o replică a “Balonului de Aur” pentru cel mai bun jucător din lume, atribuit anul acesta portughezului Cristiano Ronaldo.

“Bidine d”Oro” recompensează jucătorul care are potenţial, dar care nu a răspuns aşteptărilor. Ricardo Quaresma, care îi succede coechipierului său Adriano, “laureat” în ultimii doi ani, a obţinut 17 la sută din voturile ascultătorilor emisiunii “Catersport” de la Radio2 şi Rai, devansându-i pe Christian Vieri (10,21 la sută) şi Adriano (9,44 la sută).

×
Subiecte în articol: sport