x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Raducanu a daramat tribuna cu suporteri

Raducanu a daramat tribuna cu suporteri

02 Feb 2004   •   00:00

Dupa ce a inscris golul victoriei de la Villareal, romanul a aruncat tricoul spre peluza fanilor, provocand caderea gardului protector

Claudiu Raducanu a avut un debut cum nu se poate mai bun la noua sa echipa, Espanyol Barcelona. Intrat pe teren cu 20 de minute inainte de final, el a marcat golul victoriei in minutul 90, aducand victoria trupei sale in meciul cu Villarreal, chiar pe "El Madrigal".

INSPIRATIE. In minutul 70, Luis Fernandez l-a scos pe Wome si l-a introdus pe gazon pe romanul venit doar de o saptamana. Maxi Rodriguez a centrat in fata portii de pe dreapta, Raducanu i-a luat fata lui Ballesteros si a marcat un gol extrem de important, dupa care s-a dus glont catre tehnicianul iberic si el extrem de fericit, mai ales ca Villarreal dominase partida. Intuise ca fostul atacant stelist il poate ajuta si nu gresise.

LA UN PAS DE TRAGEDIE. Apoi, Raducanu s-a indreptat catre coltul terenului, exact in zona de corner. Aici erau cei 600 de suporteri ai galeriei "Pena Juvenil " a lui Espanyol, veniti special de la Barcelona cu zece autocare. In momentul in care el si-a aruncat tricoul, acestia s-au imbulzit sa-l primeasca. Gardul protector a cedat, aproape 30 de oameni cazand direct pe gazon, de la 2 metri. Fortele de ordine au intervenit rapid, la fel si medicii. Din fericire, doar trei spectatori au necesitat spitalizarea - doi fani catalani, care s-au si intors luni dimineata la Barcelona, si unul local.

Amintiri de la Sevilla ""86

Presa spaniola de ieri a avut numai cuvinte de lauda la adresa romanului, gasind comparat ii interesante. "In 1986, toata lumea credea ca Barcelona va invinge Steaua. La fel si Villarreal pe Espanyol, dar n-a fost asa. Apoi, atacantul stelist a invins tot un portar catalan (desi Reina e nascut la Madrid, el este imprumutat de FC Barcelona)", a scris cotidianul "AS". "Raducanu debuteaza cu gol si da sperante echipei Espanyol", scrie "Marca". "A fost nevoie sa intre Raducanu pe teren pentru a castiga, mai ales ca Espanyol parea ca joaca pentru a mentine un rezultat de egalitate. Golul sau din minutul 89 a venit ca un premiu pentru echipa catalana."

"Sunt fericit pentru gol"

Dupa producerea busculadei, Jose Manuel Llaneza, consilierul delegat al lui Villarreal, a inceput sa tipe la catalani. "Din cauza voastra s-a produs acest haos. Sunteti vinovati, mai ales cei care ati aruncat tricourile". Dupa antrenamentul de ieri al celor de la Espanyol, Claudiu a recunoscut ca s-a speriat. "Cand am vazut ca tribuna vine spre mine, m-am gandit sa nu se intample ceva rau, dar m-am linistit cand am aflat ca au fost doar victime usoare." "E o satisfactie extraordinara, mai ales ca era un debut pe care il asteptam si noi. Claudiu demonstreaza inca o data ca e ceva sa fii si golgeterul Romaniei", a declarat MM Stoica, presedintele Stelei. ren pentru a castiga, mai ales ca Espanyol parea ca joaca pentru a mentine un rezultat de egalitate. Golul sau din minutul 89 a venit ca un premiu pentru echipa catalana." "Sunt fericit pentru gol" Dupa producerea busculadei, Jose Manuel Llaneza, consilierul delegat al lui Villarreal, a inceput sa tipe la catalani. "Din cauza voastra s-a produs acest haos. Sunteti vinovati, mai ales cei care ati aruncat tricourile". Dupa antrenamentul de ieri al celor de la Espanyol, Claudiu a recunoscut ca s-a speriat. "Cand am vazut ca tribuna vine spre mine, m-am gandit sa nu se intample ceva rau, dar m-am linistit cand am aflat ca au fost doar victime usoare." "E o satisfactie extraordinara, mai ales ca era un debut pe care il asteptam si noi. Claudiu demonstreaza inca o data ca e ceva sa fii si golgeterul Romaniei", a declarat MM Stoica, presedintele Stelei.

×
Subiecte în articol: sport ales espanyol