x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Raman pentru performanta si fani!"

"Raman pentru performanta si fani!"

11 Iun 2004   •   00:00
"Raman pentru performanta si fani!"

Dupa amenintarile suporterilor, conducerea lui Dinamo l-a convins pe Ando sa nu dea curs ofertelor din strainatate si sa accepte prelungirea pentru inca un sezon a angajamentului.

PAUL ANDONE, MARIAN STEFAN

A bia au trecut cateva zile de la finala Cupei si la Dinamo apele au inceput sa fiarba, un lucru obisnuit pentru echipa din Stefan cel Mare in fiecare pauza competitionala.

INGRIJORARE. In momentul in care au auzit ca ar putea ramane fara Ioan Andone, antrenorul care a adus eventul in Stefan cel Mare, suporterii dinamovisti au acuzat politica de transferari adoptata de conducere. Ei l-au gasit vinovat pe directorul executiv Cristi Borcea, caruia i-au lasat mesaje de amenintare pe zidul casei. Imediat, conducerea clubului a luat masuri, speriata de posibilitatea amplificarii conflictului cu galeria, si l-a contactat pe Ioan Andone, aflat in Turcia, in concediu alaturi de familie. Miercuri seara, antrenorul a acceptat prelungirea contractului, scadent in vara viitoare, cu inca un an.

OBIECTIVE. Aflat in Antalya, Andone a declarat: "Dupa performantele excelente obtinute cu Dinamo in acest sezon, am decis sa continuu munca inceputa aici, chiar daca au fost oferte din strainatate. La echipa este o atmosfera excelenta si era pacat sa se strice, pentru ca aici se vrea performanta, mai ales pe plan interntional. Vom incerca in sezonul viitor sa formam o echipa puternica, cu care sa incercam calificarea in grupele Ligii Campionilor. Bineinteles ca si in acest sezon vom incerca sa profitam de aceasta sansa. Nu ma asteptam la reactia fanilor si le multumesc pentru sprijinul pe care mi l-au acordat de cand am venit la Dinamo. I-am avut permanent alaturi si ei merita o performanta de mare rasunet".

Galamaz, Irimia si Negru, un "pachet" de 900.000 de dolari

Giovani Becali si-a reintrat foarte repede in pielea de impresar. La numai o saptamana dupa ce a parasit Rapidul, fostul presedinte a inceput sa aseze din nou piesele dominoului asa cum ii convine mai bine. Prima lovitura a procuratorului a si fost pregatita, trio-ul George Galamaz, Valentin Negru si Cristi Irimia fiind indrumat spre Dinamo, la "pachet", contra sumei de 900.000 de dolari. Lucru infirmat de noul presedinte rapidist, Dinu "Vama", care spune ca nu s-a primit nici o oferta. Adusi de Becali in Giulesti asta iarna, cei trei fotbalisti fac parte dintr-o lista creionata de catre antrenorul Ioan Andone in urma cu doua saptamani. Antrenorul dinamovist a precizat ieri, pe site-ul oficial al clubului, ca este la curent cu absolut toate "miscarile de trupe", chiar daca transferurile sunt parafate in biroul lui Borcea: "Voi cunoaste din timp orice plecare de la Dinamo. Sunt foarte multumit de politica de transferari, iar pana la finalul perioadei vom avea cu certitudine un lot competitiv pentru a ne atinge obiectivele". Au fost adusi deja Talvan si Ciobotariu, vor reveni Baltoi si Balan (Farul), Vatavu si Oltean ("U" Cluj), purtandu-se discutii intense pentru Danciu (Otelul) si Adrian Cristea (FCM Bacau). "Cu Irimia, Galamaz si Negru am lucrat la Sportul Studentesc. Ii cunosc foarte bine, iar pe Andrei Cristea si l-ar dori orice antrenor", a conchis Andone, aflat in vacanta in Turcia.

Amical cu Sahtior in Elvetia

Dupa ce echipa se va reuni la 17 iunie, "cainii" vor pleca in Elvetia pentru un stagiu de pregatire de doua saptamani. Acolo, ei vor intalni pe Young Boys Berna, Servette Geneva, FC Basel si Baulmes, datele urmand sa fie fixate in curand. Datorita relatiilor excelente dintre Ioan Andone si Mircea Lucescu a fost perfectat si un amical cu Sahtior Donetk, echipa ucraineana urmand sa soseasca in Tara Cantoanelor dupa ce se va incheia campionatul.

Au venit banii pe Alexa

Conducerea clubului poate rasufla usurata, deoarece in cont au intrat banii pentru transferul lui Alexa, de la echipa chineza Beijing Quan. Chinezii au virat toti banii intr-o singura transa, cei 800.000 de dolari fiind impartiti in mod egal intre club si Gigi Netoiu, proprietarul fotbalistului. Astfel, jucatorii si ceilalti membri din staff au intrat in posesia primelor de obiectiv restante, astfel ca toata lumea a plecat in vacanta linistita.
×
Subiecte în articol: sport