x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rangelovic se facu oltean

Rangelovic se facu oltean

02 Mar 2004   •   00:00

Dupa mai multe ore de tratative, purtate duminica seara, conducerea Universitatii, prin presedintele Pavel Badea, s-a inteles cu sarbul Predrag Rangelovic.

Tratativele au fost destul de anevoioase, suma ceruta de sarb fiind considerata prea mare de olteni.

SALARIU MARE. Pana la urma Rangelovic a semnat un contract a carui durata va fi de doi ani si jumatate. "Neam inteles cu sarbul. Nu pot da informatii despre contractul acestuia", a spus patronul Dinel Staicu. Rangelovic, va primi un salariu destul de mare la Universitatea, in jur de 100.000 de dolari, si poate fi considerat lider intr-un top al contractelor pe care le au fotbalistii Stiintei. Pe parcursul discutiilor purtate de Badea cu Rangelovic la care a asistat si avocatul Turculeanu, presedintele oltenilor a purtat convorbiri telefonice cu Dinel Staicu. "Eu l-am mandatat pe Badea sa se ocupe de tot. I-am lasat mana libera sa ia deciziile pe care le considera el. Totusi, "Badita" m-a mai sunat din cand in cand pentru a ma anunta cum decurg discutiile", a mai spus Staicu. Rangelovic a evoluat in trecut la cele mai bune echipe moscovite.

SI ZIYATI? El a venit la Universitatea fara sa coste nimic, problema fiind rezolvata de Ioan Becali: "Nu am dat nici un ban pe el. A fost moneda de schimb oferita de Becali dupa transferurile lui Rada si Stancu in Giulesti", a declarat Staicu. Chiar daca marocanul Ziyati a spus ca nu doreste sa vina la Universitatea, ieri, Staicu a spus ca nu s-a renuntat inca la achizitionarea lui, astazi urmand a se clarifica problema.

×
Subiecte în articol: sport