x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rapid: A rămas ca-n tren

Rapid: A rămas ca-n tren

de Marius Mihalcea    |    17 Dec 2009   •   00:00
Rapid: A rămas ca-n tren
Sursa foto: Ionut Anghel /Agerpres

Chiar dacă susţin că doresc ca tranzacţia să se finalizeze, George Copos şi Lutz Stache au întrerupt deocamdată negocierile privind vânzarea grupării de lângă Podul Grant.



Zi foarte agitată ieri în Giuleşti. Mai întâi, la orele amiezii, preşedintele Consiliului de Administraţie al Rapidului, Ioan Taban, anunţa că omul de afaceri german Lutz Stache a renunţat să mai cumpere clubul din "motive puerile". Puţin mai târziu a venit rândul lui Stache să ia cuvântul. Ce a spus neamţul? "Negocierile s-au întrerupt. Nu am spus că nu doresc să cumpăr Rapidul, am spus doar că nu doresc să cumpăr în condiţiile de acum. Consider că trebuie să plătesc foarte mulţi bani, datoriile din trecut fiind foarte mari. O altă mare problemă ar fi că nu s-a rezolvat nici acum nimic cu domnul Taher. Asta e situaţia. Conceptul de business e gata, dar, atunci când nu ştii ce cumperi, afacerea nu poate avea loc. Îmi pun întrebarea dacă domnul Copos a dorit cu adevărat să vândă Rapidul."

POZIŢIA LUI COPOS
Spre seară a intervenit şi George Copos: "Nu s-a întâmplat nimic deosebit. Eu îl mai aştept până la 18 decembrie pe domnul Stache să semnăm acest contract de vânzare, un contract convenit, negociat, un contract controlat de la A la Z. Pentru că eu îmi doresc foarte tare să realizăm tranzacţia. Am rezolvat şi problema acelei datorii de şapte milioane de euro pe care o avea clubul către domnul Taher, care a admis că s-au făcut unele greşeli în 2008, şi va renunţa la aceşti bani. Clubul se vinde pe un leu, iar datoriile pe care le va avea de suportat domnul Stache sunt de aproximativ 6,5 milioane de euro. Şi aici nu este inclusă datoria la care domnul Taher renunţă de bunăvoie."

×
Subiecte în articol: sport