x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rapid - Antecedentele lui Copos

Rapid - Antecedentele lui Copos

de Marius Mihalcea    |    18 Dec 2006   •   00:00
Rapid - Antecedentele lui Copos

Situatia lui Razvan Lucescu ramane incerta. Patronul Rapidului l-a dat afara pe Viorel Hizo intr-un moment in care in sanul gruparii de sub Grant era incomparabil mai multa liniste decat in prezent.

Asigurari ca Razvan ramane. Situatia lui Razvan Lucescu ramane incerta. Patronul Rapidului l-a dat afara pe Viorel Hizo intr-un moment in care in sanul gruparii de sub Grant era incomparabil mai multa liniste decat in prezent.

Clubul Rapid a organizat sambata un spectacol de Craciun dedicat copiilor angajatilor firmei lui George Copos si fotbalistilor de la Centrul de copii si juniori ai gruparii "alb-visinii". Cu aceasta ocazie, fostul vicepremier a dat inca o data asigurari ca nu intentioneaza sa se desparta de Razvan Lucescu. "Nimeni de la Rapid nu a vorbit despre o demitere a lui Razvan. Sunt dezinformari", a spus Copos. Cu toate acestea, in ultima perioada el a tatonat cu mai multi antrenori: Loti Bölöni, Nelutu Sabau si Viorel Hizo.

REMEMBER. Copos a dovedit insa, de-a lungul timpului, ca este in stare sa le arate usa colaboratorilor, chiar si atunci cand lucrurile merg mai bine. Un astfel de episod s-a consumat in urma cu cinci ani, cand boss-ul Rapidului l-a destituit pe Viorel Hizo. "Dupa 26 de etape eram pe locul 3 si calificati in finala Cupei Romaniei. M-a dat afara fara nici o explicatie, cu 12 zile inaintea finalei, desi eram chiar peste grafic. Nici nu vreau sa-mi mai amintesc!", a spus actualul antrenor al Vasluiului.

MOBILIZARE. "Trebuie sa lasam totul deoparte si sa ne apucam de construit tot ce am stricat pana acum, pentru ca noi, jucatorii, suntem vinovati, nu Razvan Lucescu. Eu, oricum, nu am auzit ca ar pleca Razvan si nici ceilalti baieti", a afirmat si Ionut Mazilu
Si Rednic a patit-o
Nu doar Hizo a simtit pe propria piele efectul deciziilor hilare ale lui George Copos, ci si inlocuitorul acestuia, Mircea Rednic. Acesta a fost pus pe liber intr-o maniera similara, fostul vicepremier nefiind cu nimic impresionat de perfomantele obtinute de "Puriu" la carma Rapidului. Copos l-a dat afara pe Rednic la finalul turului editiei 2003-2004, cand antrenorul era plecat in vacanta fara ca macar sa-l anunte, si l-a inlocuit cu Dan Petrescu. Razvan Lucescu era s-o pateasca si el dupa meciul cu FC Arges, din etapa a doua a campionatului trecut, dar Copos a revenit asupra deciziei la insistenta jucatorilor.

×
Subiecte în articol: sport copos razvan