x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rapid - Antrenorul giulestenilor are previziuni sumbre

Rapid - Antrenorul giulestenilor are previziuni sumbre

de Marius Mihalcea    |    18 Feb 2007   •   00:00
Rapid - Antrenorul giulestenilor are previziuni sumbre

Razvan Lucescu este convins ca in partea a doua a campionatului, meciurile nu se vor juca numai pe teren, locul secund, care asigura prezenta in preliminariile Ligii Campionilor, fiind o miza imensa.

"Vor fi jocuri de culise" Razvan Lucescu este convins ca in partea a doua a campionatului, meciurile nu se vor juca numai pe teren, locul secund, care asigura prezenta in preliminariile Ligii Campionilor, fiind o miza imensa.

Giulestenii au revenit vineri noapte in tara, dupa zece zile petrecute in Cipru, unde au efectuat cel de-al doilea stagiu de pregatire din aceasta pauza competitionala. Razvan Lucescu s-a declarat multumit de prestatia elvilor sai in partidele amicale disputate in Insula Afroditei: 4-2 cu Slavia Sofia, 1-2 cu Anorthosis Famagusta, 3-0 cu Mlada Boleslav si 1-1 cu Levski Sofia. Tehnicianul considera ca deznodamantul meciurilor ramase de disputat nu se va decide doar pe teren.

BANUIELI. "Suntem pregatiti de un retur tare, aspru, cu jocuri de culise. Sper sa fim mai tari ca toate aceste lucruri", a spus Lucescu junior la sosirea in tara. Tocmai din aceasta cauza, tehnicianul gruparii de sub Podul Grant este de parere ca "la locul doi este o lupta dura si se poate intampla orice, diferenta de puncte dintre echipele situate in momentul de fata intre pozitia secunda si locul cinci fiind foarte mica". Altfel, in ceea ce priveste decizia LPF, care a stabilit ca meciul Rapid - Poli Timisoara, din cadrul etapei a 20-a, sa se dispute la Craiova, jucatorii giulesteni nu impartasesc acelasi punct de vedere cu cel al patronului George Copos. "Daca s-a hotarat sa se joace la Craiova, atunci mergem acolo. Au fost discutii sa jucam la Brasov, noi asa am fi vrut, dar asta este, ne conformam", a declarat Ionut Rada. Dand dovada de supunere, capitanul Vasile Maftei n-a eliminat insa din start nici varianta propusa de Copos, aceea ca Rapidul sa nu se prezinte la partida cu Poli Timisoara in cazul in care locul de disputare al acesteia va ramane cel hotarat de forul condus de Dumitru Dragomir: "Mergem la Craiova, de ce sa nu mergem? Asa s-a decis. Daca domnul Copos vine si ne spune sa nu ne prezentam, ne conformam, pentru ca el este cel care ne plateste, nu Liga". La fel ca si antrenorul sau, fundasul central al giulestenilor considera ca impotriva Rapidului exista o conspiratie: "Cea mai buna solutie in aceasta situatie ar fi fost ca meciul sa aiba loc in Giulesti, fara spectatori. Asta era decizia normala, dar sunt interese mari la mijloc". Altfel, mai mult ca sigur, in partea a doua a campionatului, in locul lui Artiom Karamyan, plecat la Poli Timisoara, Razvan Lucescu il va folosi pe flancul stang al liniei de mijloc pe Ionut Stancu. De altfel, in cadrul turneului din Cipru, Stancu a inceput ca titular toate cele patru partide de verificare disputate de giulesteni, celalalt jucator vizat pentru a-l inlocui pe armean, Danut Perja, intrand de fiecare data numai dupa pauza.

×
Subiecte în articol: sport