x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rapid - Au "antecedente"

Rapid - Au "antecedente"

de Sorin Anghel    |    16 Aug 2005   •   00:00
Rapid - Au "antecedente"

Pentru Rapid, isprava din finalul jocului cu FC Arges, cand a fost egalata in minutul 89, nu este singulara. De-a lungul timpului, giulestenii au pierdut meciuri importante pe final de joc.

AMINTIRI. Ramane in istoria oricarui rapidist meciul de acum trei sezoane, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Echipa antrenata atunci de Mircea Rednic conducea la pauza la Bruxelles, cu 2-0, dar in final a pierdut cu 3-2 in fata lui Anderlecht, ratand astfel patrunderea in grupe, dupa 0-0 la Bucuresti. A fost momentul in care fotbalul romanesc s-a aflat cel mai aproape de Liga Campionilor. Campionatul trecut, in Cotroceni, Rapid a condus Nationalul cu 3-0, dar gazdele au reusit sa egaleze pana la urma.

"COMISARI". Compartimentul care facea cele mai mari greseli in sezonul trecut, apararea, ii da in continuare batai de cap lui Razvan Lucescu. Rapidul a fost vaduvita de o victorie in meciul cu FC Arges, pe care l-a dominat de la un capat la altul, pentru ca fundasii centrali, Marius Constantin, Vasile Maftei si Flavius Moldovan, au "adormit" pe final. Pitesteanul Ciprian Tanasa le-a auzit "sforaitul" si le-a zdruncinat serios "patul" in ultimele minute ale partidei, stricand o sarbatoare prin care Giulestiul aniversa meciul cu numarul 1.600.

×
Subiecte în articol: sport