x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rapid - Buga si-a facut site

Rapid - Buga si-a facut site

de Marius Mihalcea    |    22 Ian 2007   •   00:00
Rapid  -  Buga si-a facut site

In rand cu vedetele autohtone din show-bizz. In dorinta de a pastra o legatura cat mai stransa cu fanii sai si ai Rapidului, atacantul gruparii din Grant si-a construit propria pagina de internet, de cateva zile aceasta devenind operativa.

Mugurel Pele Buga a gasit o modalitate inedita de a comunica cu suporterii Rapidului. Astfel, de cateva zile fotbalistul isi invita admiratorii sa acceseze propria sa pagina de internet, www.mugurelbuga.ro. Un portal foarte bine structurat, continand sectiuni dintre cele mai diverse: interviuri, foto, video, wallpapers, inedit sau forum.

RASPUNS. Intitulat "Mai aberam mult?", primul mesaj postat pe pagina de start ia in discutie problemele cu care s-a confruntat Buga in ultimul timp, incepand cu duelul pe care l-a avut cu patronul sau, George Copos, care refuza sa-i mareasca salariul, si pana la mult discutata trecere a fotbalistului la Steaua. "A trecut o perioada destul de controversata… Domnul Copos nu a fost de acord cu marirea salariului pe care Buga o cerea, una nicidecum exorbitanta, precum cerea Karamyan… Patronul unei echipe rivale a aruncat in presa niste vorbe care demonstreaza ca e tare ofticat ca a iesit la pescuit si nu a prins nimic… «Domnul» patron al echipei de langa Cimitirul Ghencea vrea doar sa strice aceasta liniste care parea ca se implementeaza la Rapid… Tocmai la aceasta concluzie voiam sa ajung. Tot ce conteaza este ca Buga a refuzat Steaua pentru Rapid", noteaza Echipa MugurelBuga.ro. Tot pe prima pagina, Buga isi chestioneaza fanii, interesat sa afle cata sustinere mai are din partea acestora.
SUSTINERE
"Din punctul meu de vedere nu a existat un caz Buga. Cand a luat acei 50.000 de euro de la domnul Becali el nu a dorit decat sa creeze aceste suspiciuni asupra sa, dar eu si Noni, liderul galeriei, eram la curent cu totul. Sa se inteleaga faptul ca el nu a vrut niciodata sa plece la Steaua, pentru ca este rapidist!"
  • Gigi Corsicanu, ex-lider al galeriei Rapidului
  • Vali Badoi este numarul 1
    Chiar daca nu a fost folosit ca titular in nici una dintre cele doua partide pe care Rapid le-a disputat in cadrul turneului de la Maspalomas, cu Rosenborg Trondheim si Brondby Copenhaga, Vali Badoi este cu siguranta un jucator de baza pentru Razvan Lucescu. Acest statut este confirmat si de rezultatul unei statistici recente, care a scos la iveala faptul ca mijlocasul dreapta al giulestenilor este jucatorul din Europa cu cele mai multe aparitii pentru echipa de club la care activeaza in anul 2006. Astfel, Vali Badoi a fost pe teren in 49 din cele 50 de meciuri disputate de Rapid pe parcursul anului trecut, el marcand pentru echipa sa si opt goluri. Badoi nu s-a bucurat de aceeasi atentie si la "nationala", selectionerul Victor Piturca lasandu-l ori pe banca, ori in tribuna.

    ×
    Subiecte în articol: sport buga