x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rapid caută, tot caută

Rapid caută, tot caută

de Vicentiu Neagoe    |    01 Iul 2007   •   00:00
Rapid caută, tot caută
Sursa foto: Alex Nicodim/


Plecările unor jucători importanţi din angrenajul echipei i-au făcut pe şefii din Giuleşti să caute inlocuitori pentru aceştia. După ce acum trei zile l-au luat pe Cesinha din Portugalia, feroviarii il vor pe polonezul Piotr Giza de la Cracovia.

Giuleştenii au pus ochii pe un internaţional polonez

Plecările unor jucători importanţi din angrenajul echipei i-au făcut pe şefii din Giuleşti să caute inlocuitori pentru aceştia. După ce acum trei zile l-au luat pe Cesinha din Portugalia, feroviarii il vor pe polonezul Piotr Giza de la Cracovia.
După ce i-au achiziţionat pe Grigorie, Boya, Bozovici şi Cesinha, giuleştenii il au in vizor pe mijlocaşul lui Cracovia, Piotr Giza. Acesta are 27 de ani, este golgeterul formaţiei, şi a bifat patru selecţii in naţionala Poloniei.

DEBUT. Rapidul va disputa azi, cu incepere de la ora 20:00, o partidă amicală contra Petrolului Ploieşti pe stadionul Giuleşti, meci care aniversează 40 de ani de la căştigarea titlului de campioană, in sezonul 1966-1967. Amicalul va insemna şi debutul italianului Cristiano Bergodi pe banca tehnică a Rapidului, acesta inlocuindu-l pe Răzvan Lucescu, plecat in Liga a 2-a, la FC Braşov. Giuleştenii au ales să aniverseze titlul căştigat acum patru decenii impotriva aceleiaşi echipe impotriva căreia alb-vişinii au evoluat in partida in care au cucerit titlul de campioană, terminănd 0-0 la Ploieşti. Altfel, patronul Rapidului, George Copos, a comentat situaţia lotului pregătit de Cristiano Bergodi, spunănd că vrea să mai aducă un jucător sud-american pe postul de fundaş dreapta. In ceea ce priveşte situaţia lui Marius Măldărăşanu, George Copos a rămas destul de tranşant, considerănd că preţul cerut pe mijlocaş este unul rezonabil. "Cei 350.000 de euro pe care i-am fixat reprezintă un preţ foarte accesibil. Şi dacă stau să mă găndesc că am incasat 500.000 pe Bădoi, care este un fotbalist mai slab decăt Măldărăşanu, atunci chiar este o sumă mică", a spus Copos.

REVENIRE. Chiar dacă negocierile pentru achiziţionarea portughezului Davide, de la Sporting Braga intraseră in impas, directorul sportiv al giuleştenilor, Viorel Moldovan, a spus că extrema stăngă a lui Braga s-ar putea să se răzgăndească. Deşi a spus că nu vrea să evolueze in campionatul romănesc, Davide s-a răzgăndit şi este dispus să negocieze cu oficialii feroviari o eventuală venire in Giuleşti. "Jucătorul se pare că s-a răzgăndit. A primit mai multe referinţe despre fotbalul romănesc de la impresarul său, şi pare decis să vină la Rapid. Vom afla azi sau măine dacă va veni sau nu. Noi il aşteptăm cu braţele deschise", a spus Moldovan.

×
Subiecte în articol: sport