x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rapid - Cheta pentru jucatori

Rapid - Cheta pentru jucatori

de Vicentiu Neagoe    |    Mihai Igirosanu    |    11 Mai 2006   •   00:00
Rapid - Cheta pentru jucatori

Iritati de faptul ca salariile jucatorilor lui Razvan Lucescu nu au mai fost achitate de patru luni, fanii giulesteni au de gand sa puna mana de la mana pentru a-i plati pe Maftei, Niculae si compania.

Dupa ce la finalul meciului cu Farul i-au reprosat vehement patronului George Copos ca nu baga suficienti bani la echipa, sustinatorii echipei de langa Podul Grant si-au continuat protestul.

IRONIE. Liderii galeriei alb-visinii au anuntat ieri ca sunt exasperati de atitudinea conducerii, care nu a achitat din luna ianuarie salariile fotbalistilor. Fanii intentioneaza chiar sa stranga o anumita suma de bani pentru a acoperi o parte din datoria clubului fata de jucatori. O problema asemanatoare s-a inregistrat si anul trecut, cand liderii din Giulesti ramasesera in urma cu platile, insa conflictul a fost stins de cateva rezultate pozitive. "Pana vineri, la ora 12:00, vom aduna banii. Aducem de acasa. Ati spus ca fotbalul este profitabil, ca e o mare afacere... Acum va spun eu ca e o afacere proasta. Saptamana viitoare se vor plati toate restantele", a declarat ieri George Copos.

PIERDERE. In privinta strategiei pentru sezonul urmator, se pare ca doar atacantul Daniel Niculae are unda verde pentru a da curs ofertelor din strainatate. Golgheterul, care are fixata o clauza de 3,3 milioane de euro, este curtat de mai multe echipe din Germania, Franta si Anglia.

SABAU
Antrenorul adversarei de maine seara a giulestenilor, Gloria Bistrita, Ioan Ovidiu Sabau, a declarat ieri ca nu stie inca daca va parasi sau nu gruparea ardeleana. "Deja am fost antrenorul lui Dinamo de trei trei ori si uite ca sunt inca antrenor la Gloria. Daca primesc vreo oferta, o analizez, fiindca vreau sa antrenez echipe de top, care isi fixeaza obiective ambitioase: castigarea titlului sau a unor cupe europene", a spus Sabau.

RAZVAN, FORTAT SA RAMANA
Situatia antrenorului Razvan Lucescu este departe de a fi lamurita, desi patronul George Copos a declarat ieri intr-un interventie la postul de radio InfoPro ca tehnicianul va continua in Giulesti. "Vrea, nu vrea, Razvan Lucescu mai ramane cel putin un an la Rapid", a anuntat Copos. Vicepremierul a mai precizat ca actionarii Rapidului ii vor propune lui Lucescu Jr un contract pe trei ani: "Razvan este antrenorul Rapidului inca un an si vom face oferta pentru inca trei ani. Un an n-are ce sa faca. Urmatorii trei ani depinde de el daca accepta, desi eu cred ca va spune da. Este un caracter foarte frumos si este un tip super ca om, un tip extraordinar. Un om foarte bine educat, un om cu mult bun-simt si am toata consideratia pentru el", a incheiat Copos. In acest moment, Razvan Lucescu este dorit atat la rivala Dinamo, cat si in Turcia sau in Italia.

ANALIZA
Patronul Rapidului, George Copos, este convins de superioritatea pe care echipa sa o are fata de marea rivala la titlu, Steaua. "Anul acesta, din patru meciuri intre Rapid si Steaua, scorul general este 3-1, ceea ce inseamna ca Rapid este mai buna decat Steaua", a concluzionat Copos. In privinta meciului cu Gloria, Copos vrea revansa pentru infrangerea din tur. "Am condus cu 1-0 si am pierdut cu 2-1. Sper sa ne demonstram valoarea."
×
Subiecte în articol: sport copos