x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rapid - Copos, nervos

Rapid - Copos, nervos

de Marius Mihalcea    |    01 Feb 2007   •   00:00
Rapid  -  Copos, nervos

Fotbalistul carioca aflat in probe naste discutii. Patronul giulestenilor i-a pus la zid ieri pe presedintele Constantin Zotta si pe directorul tehnic Grigore Sichitiu, considerand ca brazilianul Marcello n-are ce cauta la gruparea de langa Podul Grant.

Brazilianul Marcello Ribeiro dos Santos nici nu a apucat sa arate de ce este in stare, ca a si involburat apele in Giulesti. Mijlocasul de 27 de ani, care i-a fost recomandat lui Razvan Lucescu de ex-rapidistul Lucian Marinescu, nu este pe placul lui George Copos. Patronul "alb-visiniilor" considera ca jucatorul carioca, ultima oara sub contract cu o formatie de liga a treia din Tara Cafelei, nu poate fi sub nici o forma o solutie viabila pentru substituirea lui Artiom Karamyan pe flancul stang al compartimentului median.

REVOLTAT. Din acest motiv, fostul vicepremier i-a criticat pe responsabilii cu transferurile la Rapid. Nu a pronuntat nici un nume, insa e clar ca oamenii vizati de Copos au fost presedintele clubului, Constantin Zotta, si directorul tehnic, Grigore Sichitiu.

"Nu inteleg ce au gandit colaboratorii mei cand l-au adus pe Marcello la Rapid. Au adus un jucator de liga a treia sa se bata pentru titlu si Liga Campionilor", si-a aratat nemultumirea patronul echipei antrenate de Razvan Lucescu.

Mai mult decat atat, desi Marcello urmeaza sa fie testat abia sambata, in meciul amical pe care Rapid il va sustine pe teren propriu cu CSM Ramnicu-Valcea, Copos este sigur ca brazilianul va face cale intoarsa, in tara natala: "Oricum, noi nu ii vom plati drumul lui Marcello cand se va intoarce in Brazilia". Lucescu junior nu s-a pronuntat inca in privinta oportunitatii transferului lui Marcello, tehnicianul declarand ca mai are nevoie de cateva zile pentru a-si face o parere despre acesta.

×
Subiecte în articol: sport