x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport RAPID: "Copos nu o să vândă clubul!"

RAPID: "Copos nu o să vândă clubul!"

de Marius Mihalcea    |    02 Oct 2009   •   00:00
RAPID: "Copos nu o să vândă clubul!"
Sursa foto: Andrei Craitoiu/Gazeta Sporturilor/Intact images

Antrenorul "alb-vişiniilor", Viorel Hizo, nu crede că Lutz Stache şi ceilalţi investitori germani care doresc să cumpere pachetul majoritar de acţiuni al grupării de lângă Podul Grant vor deveni şefi în Giuleşti.



Rapid traversează una dintre cele mai liniştite perioade din ultima vreme, însă acest lucru pare să nu-l mai poată întoarce din drum pe George Copos, care a lăsat să se înţeleagă faptul că este mai hotărât ca oricând să plece din fruntea clubului. "M-am întâlnit iarăşi cu domnul Lutz Stache, negocierile decurg normal, totul este în grafic şi finalizarea vânzării clubului cred că se va realiza la mijlocul lunii noiembrie, când vor fi gata auditul şi raportul juridic. Nu cred să mai apară surprize în cadrul negocierilor cu domnul Lutz Stache", a declarat Copos în cursul zilei de marţi. Iar pentru a da o şi mai mare greutate afirmaţiilor sale, Copos a adăugat: "Vânzarea clubului Rapid se va face pe un leu, aşa cum am promis, cumpărătorul urmând să preia datoriile de aproximativ 10 milioane de euro, care s-au produs în anul 2008, din cauza managementului prost". Înainte de a negocia vânzarea clubului cu grupul de investitori germani condus de omul de afaceri Lutz Stache, Copos a mai avut câteva tentative în acest sens, dar nu a reuşit să cadă la învoială nici cu Fathi Taher, nici cu Jean Valvis şi nici cu Ionuţ Negoiţă.  

CHEILE TRANZACŢIEI
Având cunoştinţă despre toate aceste încercări eşuate ale lui Copos, antrenorul giuleştenilor, Viorel Hizo, are mari îndoieli asupra faptului că gruparea de lângă Podul Grant îşi va schimba în cele din urmă acţionariatul. "Nu este problema mea dacă se vinde. Dar eu nu cred că George Copos va vinde clubul. Asta este părerea mea. În problemele tehnice de vânzare ale unui club sunt foarte multe detalii, iar detaliile sunt foarte importante. Deci, eu nu cred că va vinde. Dar dacă se vinde, se vinde, clubul Rapid este proprietatea dânsului, iar domnul Copos va face ce crede de cuviinţă", a comentat ieri "Dulăul".

Doar victorie
Celor patru victorii consecutive ale Rapidului, trei în campionat şi una în Cupa României, Viorel Hizo doreşte să li se mai adauge una astăzi, când giuleştenii întâlnesc Ceahlăul în deplasare. "Am ajuns destul de repede pe locul trei şi va fi foarte greu să ne menţinem pe această poziţie.

Am discutat şi cu jucătorii, le-am spus şi lor asta şi sper să înţeleagă dificultatea partidei de la Piatra Neamţ. Ceahlăul are doar 7 puncte şi probabil nemţenii îşi vor da sufletul pe teren pentru o victorie, dar noi suntem obligaţi să câştigăm, fiindcă numai aşa ne putem menţine sus în clasament", a spus Hizo.

"Sper să nu fie probleme, pentru că la Rapid oricând poate izbucni un mic scandal. Te poţi aştepta la orice oricând"
Viorel Hizo antrenor Rapid

×
Subiecte în articol: sport