x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rapid - Copos nu scade din preţ

Rapid - Copos nu scade din preţ

de Marius Mihalcea    |    11 Ian 2008   •   00:00
Rapid - Copos nu scade din preţ

Cinci milioane de euro. Aceasta este suma minimă pe care doreşte să o încaseze finanţatorul “alb-vişiniilor” în schimbul atacantului Ionuţ Mazilu.

Cinci milioane de euro. Aceasta este suma minimă pe care doreşte să o încaseze finanţatorul “alb-vişiniilor” în schimbul atacantului Ionuţ Mazilu.

George Copos a spus ieri că a primit o ofertă de 4,5 milioane de euro pentru Ionuţ Mazilu, dar echipa care a înaintat-o nu este Dnepr Dnepropetrovsk: “Este de la un club puternic din Europa, nu de la echipa ucraineană. Oricum, pe adresa clubului au venit mai multe oferte pentru Mazilu”.

 

STRATEGIE. Cu toate acestea, principalul acţionar al grupării de sub Podul Grant nu se grăbeşte să-l transfere pe Ionuţ Mazilu. “Ştiu că antrenorul celor de la Dnepr, Oleg Protasov, îl vrea foarte mult pe Ionuţ, dar el va pleca acolo doar dacă clubul ucrainean îi va asigura un salariu corespunzător valorii sale şi va plăti Rapidului un preţ corect”, a adăugat Copos, care nu urmăreşte altceva decât să le forţeze mâna conducătorilor echipei pregătite de fostul tehnician al Stelei, astfel încât aceştia să-i dea în schimbul lui Mazilu minimum cinci milioane de euro. Pentru a deveni şi mai convingător, Copos a mai menţionat că Mazilu ar putea continua, la fel de bine, în Giuleşti: “Dacă nu se va plăti un preţ corect, Mazilu va rămâne la noi. Este un jucător bun, de care nu ne putem despărţi în orice condiţii”. Dacă va ajunge totuşi la un acord cu una dintre formaţiile ce doresc să-l achiziţioneze pe Mazilu, Copos visează să-l aducă în loc pe brazilianul Fernandao, de la International Porto Alegre.

marius.mihalcea@jurnalul.ro

 

 

Boya

 

 

Camerunezul Pierre Boya, pe care clubul l-a amendat cu 20.000 de euro şi căruia i-a dat un ultimatum după ce a fost prins conducând în stare de ebrietate, se apără: “E normal ca domnul Copos să dea ultimatumuri, dar ar trebui să se pună şi el în locul meu. E prima oară când am pro­bleme cu poliţia. Acest lucru s-a întâmplat fiindcă n-am vrut să-mi petrec sărbă­to­ri­le singur în apartament, în Bucureşti, şi am fost la un prie­ten. La întoar­ce­re s-a întâmplat ce s-a întâm­plat”.

 

 

 

Szekely

 

 

Giuleştenii duc în aceste zile o luptă acerbă cu Dinamo şi cu CFR Cluj pentru a obţine semnă­tura mijlocaşului gălăţean Janos Szekely, contra a un mi­lion de euro. Copos este optimist: “Oferta noastră este superioară celor făcute de Dinamo şi de CFR şi sunt şanse mari ca Szekely să ajungă la Rapid”. Nu la fel a părut şi antrenorul Mir­cea Rednic: “Din moment ce Szekely nu e acum la Rapid, înseamnă că e departe de noi”.

×
Subiecte în articol: sport copos mazilu