x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rapid - Copos si Berceanu si-au dat mana

Rapid - Copos si Berceanu si-au dat mana

de Marius Mihalcea    |    03 Feb 2007   •   00:00
Rapid - Copos si Berceanu si-au dat mana

Dupa numeroasele dispute avute pe seama concesionarii Stadionului Giulesti - "Valentin Stanescu", ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, si patronul "visiniilor", George Copos, s-au asezat la masa tratativelor.

Se negociaza!

Dupa numeroasele dispute avute pe seama concesionarii Stadionului Giulesti - "Valentin Stanescu", ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, si patronul "visiniilor", George Copos, s-au asezat la masa tratativelor.

La inceputul acestui an, George Copos i-a solicitat lui Radu Berceanu concesionarea Stadionului Giulesti - "Valentin Stanescu" pentru o perioada de 49 de ani. "Doar in aceasta situatie sunt dispus sa investesc bani pentru reabilitarea stadionului", a tinut sa precizeze insa omul de afaceri. Ministrul Transporturilor si-a dat acordul, dar a pus, la randul sau, o conditie: "Concesionarea se va face contra cost, iar sumele obtinute vor fi folosite pentru finantarea celorlalte sectii sportive ale CS Rapid".

INTELEGERE. Contradictiilor pe care le-au avut pe aceasta tema, Copos si Berceanu le-au pus capat pana la urma in prima zi a lunii februarie. Astfel, cele doua parti s-au reunit pentru o prima runda de discutii, la care din partea Clubului Rapid au luat parte presedintele CA, Ion Taban, si directorul general, Constantin Zotta, ministerul fiind reprezentat de o comisie condusa de secretarul de stat Constantin Dascalu. Copos a apreciat ca pozitiv rezultatul acestei intrevederi: "Eu spun ca se va rezolva si aceasta chestiune. Pana la urma se va gasi o solutie, pentru ca domnul Berceanu este un om destul de intelept ca sa-si dea seama ca Ministerul Transporturilor are o responsabilitate fata de numele Rapid". Totusi, fostul vicepremier nu mizeaza pe o solutionare imediata a problemei. "Mi-e greu sa spun ca aceste negocieri se vor incheia repede, pentru ca este o problema de durata, cred ca vor trece cel putin doua-trei luni pana se va rezolva." In momentul de fata, din cauza riscului prabusirii, o parte a tribunei intai si una dintre peluze au fost inchise, capacitatea stadionului reducandu-se cu 9.000 de locuri, pentru reabilitarea acestuia fiind necesare circa 20 de milioane de euro.

AMICAL. "Alb-visiniii" vor disputa azi, pe teren propriu, de la ora 16:00, un meci de verificare cu divizionara secunda CSM Ramnicu-Valcea. Cu aceasta ocazie antrenorul Razvan Lucescu il va testa si pe brazilianul Marcello, a carui prezenta in lotul giulestenilor, chiar si daca numai in probe, a fost contestata de George Copos.

×
Subiecte în articol: sport copos