x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rapid - Ganea si usi inchise

Rapid - Ganea si usi inchise

de Marius Mihalcea    |    09 Ian 2007   •   00:00
Rapid  -  Ganea si usi inchise

Giulestenii au terminat ieri vacanta, jucatorii prezentandu-se dupa-amiaza la baza Pro Rapid, unde au efectuat si primul antrenament din acest an, cu portile inchise insa, accesul presei fiind interzis.

Giulestenii s-au reunit, cu o singura achizitie. Giulestenii au terminat ieri vacanta, jucatorii prezentandu-se dupa-amiaza la baza Pro Rapid, unde au efectuat si primul antrenament din acest an, cu portile inchise insa, accesul presei fiind interzis. Inainte, la Hotelul Crowne Plaza a avut loc prezentarea oficiala a lui Ionel Ganea, singurul jucator transferat de Rapid in aceasta iarna.

PUTERNIC. Atacantul adus de George Copos pe bani grei de la Dinamo considera ca "alb-visiniii" vor avea parte de un retur de foc. "O sa fie foarte greu sa indeplinim cele doua obiective propuse, castigarea Cupei Romaniei si obtinerea locului 2, dar cred ca se poate", a spus Ganea. Acesta a mai mentionat ca nu se teme de concurenta, in ciuda faptului ca in lotul Rapidului sunt in momentul de fata nu mai putin de sapte atacanti: "La toate echipele exista concurenta. Aici va fi acerba, insa acest lucru nu ma sperie". Antrenorul Razvan Lucescu s-a aratat incantat de transferul golgeterului Ligii 1 in Giulesti: "Este un jucator care va aduce un plus si ne va ajuta sa ne indeplinim obiectivele".

PRESIUNE. "In perioada de pregatire trebuie sa ne intarim in primul rand psihic si sa ne asteptam ca vom fi din nou singuri, ca vom fi poate din nou dezavantajati, asa cum s-a intamplat pana acum, si ca va fi din nou o presiune suplimentara din partea patronului. Trebuie sa fim pregatiti sa trecem peste asta, pentru ca au fost cazuri cand n-am stiut sa gestionam astfel de momente, care ne-au costat cele doua meciuri din finalul turului", a afirmat Lucescu pentru stirile sportive ale Antenei 1.
Karamyan, tot indecis
Mijlocasul Artavazd Karamyan a respins duminica seara o noua propunere a giulestenilor de prelungire a contractului, care a expirat la finalul lui 2006. Dorit si de Dinamo, si de Poli Timisoara, fotbalistul a declarat ieri ca nu este multumit de ofertele venite din campionatul intern si asteapta propunerile de la Hamburg si Livorno, care ar fi interesate de el. "Nu pot sa spun unde voi evolua in retur. Ce am primit din tara nu ma multumeste, asa ca voi astepta ofertele de la Hamburg si Livorno si apoi voi lua o decizie", a spus mijlocasul. Desi i-a propus lui Karamyan un salariu mai mare decat cel oferit pana acum de Rapid, presedintele lui Poli Timisoara, Marian Iancu, nu crede ca jucatorul va pleca din Giulesti. "I-am facut o oferta fixa, nenegociabila, care contine atat un salariu anual, cat si o prima de instalare, avand in vedere ca este jucator liber. Cei de la Rapid stiu cat i-am oferit si pot depasi usor oferta noastra", a spus Iancu. (Ionut Paduraru)

×
Subiecte în articol: sport