x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rapid - Giulestenii au inca probleme de omogenizare

Rapid - Giulestenii au inca probleme de omogenizare

de Daniel Stan    |    03 Iul 2006   •   00:00
Rapid - Giulestenii au inca probleme de omogenizare

Dupa succesul din partida cu Chaux de Fonds, scor 3-2, trupa lui Razvan Lucescu a cedat in fata ocupantei locului 3 din Franta, OSC Lille, 1-2, in al doilea meci amical din turneul efectuat in Elvetia.

Peripetii rapidiste in ziua meciului amical cu Lille. Plecati din Crans Montana spre Aime, localitatea unde s-a desfasurat partida, giulestenii au ajuns cu o jumatate de ora inainte de start, spre disperarea francezilor, care se grabeau sa prinda duelul nationalei tarii lor cu Brazilia, de la CM. In cele din urma, jocul a inceput cu 20 de minute intarziere.

ACCIDENTARE. Tehnicianul visiniilor a inceput cu un "unsprezece" inedit, folosindu-i ca atacanti pe Vasilache si pe Nae Constantin, in timp ce Buga si noua achizitie, australianul Griffiths, au ramas pe banca. Lille, echipa ce va evolua in turul trei preliminar al Ligii Campionilor, s-a impus in cele din urma, scor 2-1, golul rapidist fiind reusit de Emil Dica, golgeterul din acest turneu, cu trei reusite. Din pacate, fundasul Ionut Rada a suferit o accidentare destul de serioasa si a plecat la Bologna pentru analize amanuntite, fiind posibil sa nu mai evolueze in tot acest turneu.

CONDUCERE. Incepand de la 1 iulie, fosta structura de conducere si-a incetat activitatea, intrand in vigoare noua societate pe actiuni. In acelasi timp, contractul presedintelui Dinu Gheorghe cu gruparea giulesteana a luat sfarsit, insa unul din actionarii importanti, Jean Valvis, a declarat ca nu se pune problema ca "Vama" sa nu continue la gruparea vicecampioana. Surse din club sustin insa ca momentan partile nu au discutat despre prelungirea intelegerii lui Dinu Gheorghe, ultimul cuvant urmand a-i apartine patronului George Copos.

×
Subiecte în articol: sport