x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rapid - Giulestenii il arata cu degetul pe Chivorchian

Rapid - Giulestenii il arata cu degetul pe Chivorchian

de Marius Mihalcea    |    13 Feb 2007   •   00:00
Rapid - Giulestenii il arata cu degetul pe Chivorchian

Liga Profesionista de Fotbal a informat ieri gruparea de sub Podul Grant ca meciul cu Poli Timisoara din cadrul etapei a 20-a se va disputa la Craiova si nu la Brasov, asa cum isi doreau "alb-visiniii".

Trimisi la Craiova

Liga Profesionista de Fotbal a informat ieri gruparea de sub Podul Grant ca meciul cu Poli Timisoara din cadrul etapei a 20-a se va disputa la Craiova si nu la Brasov, asa cum isi doreau "alb-visiniii".

Directorul general al gruparii de sub Podul Grant, Constantin Zotta, considera ca decizia LPF contravine regulamentelor in vigoare, fapt pentru care a si inaintat o contestatie la Comitetul Executiv al FRF.

CONTRADICTII. "Noi aleseseram Brasovul pentru ca avem jucatori in echipa, precum Marius Constantin, Buga si Ganea, care sunt brasoveni. In plus, este si o relatie de prietenie intre George Copos si patronul formatiei din orasul de sub Tampa, Ioan Niculae. As vrea sa cred ca in luarea acestei decizii nu a contat relatia de prietenie dintre directorul general al lui Poli, Gheorghe Chivorchian, si presedintele LPF, Dumitru Dragomir", si-a motivat Zotta demersul. In replica, directorul de competitii al LPF, Mircea Cezar Ionescu, a spus: "Postul de televiziune care va transmite meciul a cerut ca acesta sa se dispute duminica, in nocturna, de la ora 20:00. La Craiova au si nocturna si aeroport, iar cei de acolo si-au dat acordul. Cei de la Poli n-au fost de acord ca meciul sa se joace la Brasov, mentionand ca pana la Bucuresti se vor deplasa cu avionul, iar de acolo ar mai trebui sa parcurga 168 de kilometri cu autocarul. Nu ma deranjeaza cu nimic daca am sau nu dreptate". Din cauza incidentelor provocate de fanii rapidisti la meciul cu Pandurii, Comisia de Apel a FRF a stabilit luna trecuta ca trupa lui Razvan Lucescu sa dispute partida cu Poli Timisoara la o distanta de cel putin 150 de kilometri de Bucuresti.

CONSPIRATIE
"Aceasta decizie nu poate decat sa intareasca faptul ca Rapid este cea mai dezavantajata echipa din Liga 1", a mai mentionat Zotta. Afirmatie fundamentata de o coincidenta cel putin stranie, Poli Timisoara urmand sa dispute ultimul meci de pregatire dinaintea startului sezonului de primavara in compania Universitatii Craiova, chiar pe stadionul Ion Oblemenco. Tot in nocturna, la fel cum ar urma sa aiba loc si partida Rapid - Poli.

AMENINTA!
George Copos este hotarat: "Daca LPF nu schimba locul de disputare a meciului cu Poli Timisoara, nu vom trimite echipa la Craiova. UEFA a confirmat ca optiunea noastra pentru Brasov este perfect regulamentara". "Liga n-are decat sa trimita ea o echipa, cu finul Gheorghe Chivorchian in poarta, cu nasul Dumitru Dragomir mijlocas coordonator si cu subordonatul lui, Mircea Ionescu, centru atacant", a incheiat patronul giulestenilor.

×
Subiecte în articol: sport poli