x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rapid - Giulestenii s-au umflat in pene degeaba

Rapid - Giulestenii s-au umflat in pene degeaba

de Vicentiu Neagoe    |    Marius Mihalcea    |    21 Feb 2007   •   00:00
Rapid - Giulestenii s-au umflat in pene degeaba

Desi nu sunt de acord sa joace meciul cu Poli Timisoara la Craiova, giulestenii si-au rezervat camere la hotelul Bavaria inca de joi, 15 februarie, iar doua zile mai tarziu au platit chiar si un avans.

Tevatura fara rost

Desi nu sunt de acord sa joace meciul cu Poli Timisoara la Craiova, giulestenii si-au rezervat camere la hotelul Bavaria inca de joi, 15 februarie, iar doua zile mai tarziu au platit chiar si un avans.

Patronul hotelului Bavaria din Craiova, Jean Fotescu, a confirmat faptul ca a fost contactat de un delegat al Rapidului, acesta solicitandu-i sa le rezerve "alb-visiniilor" camere la hotelul sau. Acest lucru s-a intamplat joi, 15 februarie. "Nu deplasez echipa la Craiova", a clamat patronul Rapidului, George Copos, dupa ce LPF a stabilit ca partida cu Poli Timisoara, din etapa a 20-a, sa se dispute in Cetatea Baniei.

BULIBASEALA. Cu toate acestea, giulestenii au antamat toate camerele hotelului Bavaria din Craiova. "Intr-adevar, sambata, 17 februarie, spre seara, cineva din conducerea Rapidului a rezervat camerele disponibile, pentru week-end-ul acesta nemaiavand decat apartamente", a declarat un angajat al stabilimentului. Aceasta adevarata mascarada a clubului giulestean l-a infuriat si pe finantatorul banatenilor, Marian Iancu. "Este o strategie a lor de a pune presiune pe proprii jucatori, dar e treaba domnului Copos", a spus presedintele violetilor. Ofiterul de presa al Rapidului, Cristi Costache, a explicat motivul pentru care, in timp ce directorul executiv Constantin Zotta incerca sa-i convinga pe oficialii Ligii sa schimbe locul de disputare al meciului, s-au facut totusi rezervarile la hotelul din Craiova: "N-am facut altceva decat sa fim precauti, pentru ca existau sanse minime sa jucam la Brasov. Oricum, a fost clar cum stau lucrurile, de cand s-a scapat domnul Jackie Ionescu, spunand ca «este un prim razboi castigat de BkP impotriva lui Copos faptul ca se va juca la Craiova»".

REPLICA. "Asa se plang ei mereu, dar uita faptul ca au fost cei mai favorizati. Lor li s-a redus suspendarea terenului propriu de la trei etape la una singura, in timp ce Stelei i s-a micsorat numai cu o etapa, iar Craiovei deloc. Pai cine a avut mai mult de castigat, nu Rapidul?", le-a raspuns presedintele LPF, Dumitru Dragomir, oficialilor giulesteni.

AMENINTARE
"Domnul Copos a spus ca o sa joace la Balcesti, locul unde m-am nascut. A gresit. S-ar putea sa nu-i las sa joace meciul cu Universitatea Craiova, din etapa a 21-a, la Bucuresti, pe «Lia Manoliu», ci sa-i trimit prin tara, ca sa nu se mai planga. Sa zica mersi ca joaca in Capitala o partida din deplasare"
Dumitru Dragomir
presedintele LPF

"AU GRESIT!", AFIRMA MITICA DRAGOMIR
RASPUNS. Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, s-a simtit lezat de afirmatiile patronului Rapidului, George Copos
Seful LPF, Dumitru Dragomir, considera ca toata tevatura pe care au facut-o rapidistii pe marginea locului de disputare a partidei cu Poli Timisoara are un scop precis. "La inceput, un delegat al Rapidului ne-a instiintat verbal ca giulestenii sunt de acord sa joace la Craiova. Dupa aceea au sucit-o, ne-au trimis un document prin care ne informau ca ar dori ca meciul cu Timisoara sa se joace in alta parte. Eu cred ca prin scandalul pe care il face domnul Copos nu urmareste altceva decat sa puna presiune pe adversari si pe Liga, ca sa iasa ei in castig. Nu e adevarat ca directorul executiv al banatenilor, Gheorghe Chivorchian, a influentat cu ceva aceasta hotarare", a declarat presedintele Ligii.

DATORII
Meciul Rapid - Poli Timisoara, care ar trebui sa se desfasoare duminica, 25 februarie, pe Stadionul "Ion Oblemenco" din Craiova, de la ora 20:00, in direct la Kanal D, ar putea sa nu aiba loc. Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a anuntat ca gruparea banateana nu va fi programata in cazul in care nu-si achita pana vineri, 23 februarie, datoriile pe care le are la un impresar. In aceasta situatie, giulestenii vor castiga meciul la masa verde, cu 3-0.
×
Subiecte în articol: sport craiova dumitru dragomir