x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rapid - La un pas de incaierare

Rapid - La un pas de incaierare

06 Sep 2005   •   00:00
Rapid - La un pas de incaierare

Rapid a castigat cu 3-2 partida amicala disputata duminica seara, la Salonic, cu Aris. Echipa elena este calificata in primul tur al Cupei UEFA, unde va intalni echipa lui Cristi Chivu, AS Roma.

Rapid a castigat cu 3-2 partida amicala disputata duminica seara, la Salonic, cu Aris. Echipa elena este calificata in primul tur al Cupei UEFA, unde va intalni echipa lui Cristi Chivu, AS Roma, dar a retrogradat la finalul sezonului trecut in divizia secunda. Aris participa in UEFA deoarece a jucat finala Cupei Greciei cu Olympiakos (0-2), echipa calificata in Liga Campionilor.

ECHIPE. Razvan Lucescu a folosit in prima repriza formula: Minca - R. Oprea, Maftei (foto, nr. 24), I. Rada - Postolache, E. Dica, N. Grigore, Art. Karamian - D. Niculae, Buga - N. Constantin. La capatul primelor 45 de minute, scorul a fost egal, 1-1, Rapid egaland prin Daniel Niculae (’44), dupa ce a fost condusa din minutul 27. Echipa a suferit modificari importante dupa pauza, cand au intrat Mara, Ilyes, Maldarasanu si Fl. Moldovan. Giulestenii s-au desprins decisiv prin golurile lui Buga (’53) si Karamian (’59). Grecii au redus din diferenta in minutul 88, meciul terminandu-se cu o busculada intre mai multi jucatori ai celor doua echipe, pornita de la un conflict intre Mara si un fundas advers. Giulestenii au revenit in tara duminica noaptea, in jurul orei 1:00.

SUPARARE. In tribune au foarte putini spectatori, fanii greci fiind suparati pe echipa lor dupa retrogradarea survenita la finalul stagiunii trecute. Aris este a treia echipa ca importanta din Salonic, dupa PAOK si Iraklis, ambele evoluand in prima liga.

ECHIPAMENT
Rapid va parafa joi un nou parteneriat cu furnizorul de echipament Lotto, care sponsorizeaza gruparea giulesteana incepand din sezonul trecut. Cu aceasta ocazie va avea loc si prezentarea echipamentului care va fi folosit in acest campionat. Evenimentul va avea loc la Plaza Romania, la ora 19:00, fiind urmat de o sesiune de autografe. In Divizia A, echipamentul Lotto mai este folosit de rivala Dinamo.

×
Subiecte în articol: sport