x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport RAPID / Ladislau Bölöni: “N-am fost dorit!”

RAPID / Ladislau Bölöni: “N-am fost dorit!”

de Marius Mihalcea    |    31 Ian 2009   •   00:00

Tehnicianul formaţiei belgiene Standard Liege a dezvăluit ieri motivele pentru care nu a mai ajuns în Giuleşti vara trecută.



Una din telenovelele verii trecute, Bölöni antrenor la Rapid, s-a sfârşit “prost” pentru giuleşteni, fostul selecţioner ajungând în cele din urmă la Standard Liege. “Bölöni a tras de timp. Am avut cu el nenumărate discuţii, m-am deplasat în Emiratele Unite special pentru a-l convinge să vină la Rapid, dar ne-a dus cu vorba”, spunea, la vremea respectivă, omul de afaceri iordanian Fathi Taher.

La mai bine de jumătate de an de atunci, Bölöni a venit cu o altă variantă, total diferită: “Am fost la un pas de o mare umilinţă să sosesc la Bucureşti, unde, de fapt nu am fost dorit. Ştiu care dintre patroni nu îl dorea pe Bölöni şi ştiu cu ce îl deranjam. Eram pregătit să vin la Rapid, cu 24 de ore înaintea termenului dat de domnii Copos şi Taher am răspuns favorabil la propunerea lor! Eram cu bagajele făcute, dar m-au întors de la aeroport, câţiva oameni din club ştiu foarte bine că au făcut o rezervare de bilet de avion inexistent”.

Mai mult, Bölöni susţine că îşi făcuse deja şi un plan de bătaie: “Am discutat cu Marian Rada şi ştiam cum vom colabora. Ştiam unde să-l folosesc pe Viorel Moldovan, iar lui Nae Manea doream să-i cer ajutorul într-un domeniu important. Mă opuneam plecării lui Săpunaru şi am precizat trei nume de jucători români pe care voiam să-i aducem la club. În fine, nu înţelegeam agresivitatea unanimă a conducătorilor faţă de Coman”.

×
Subiecte în articol: sport bölöni