x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rapid - Marcello a plecat

Rapid - Marcello a plecat

de Marius Mihalcea    |    08 Feb 2007   •   00:00

Meciul amical cu CSM Ramnicu-Valcea, in care a jucat 15 minute, a fost primul si ultimul al brazilianului Marcello Ribeiro dos Santos in tricoul Rapidului. Neinclus de antrenorul Razvan Lucescu in lotul care a facut deplasarea in Cipru pentru al doilea stagiu de pregatire din aceasta pauza competitionala, mijlocasul carioca a parasit ieri Bucurestiul.

EXPLICATIE. "Transferul lui Marcello nu a esuat din cauza pretentiilor sale financiare, pur si simplu are o oferta din liga a doua braziliana si a ales sa plece acasa. Nu am putut face nimic", a declarat directorul tehnic al giulestenilor, Grigore Sichitiu. Oficialul "alb-visiniilor", care a mai ratat in acest intersezon transferul macedoneanului Vlatko Grozdanovski, de la Omonia Nicosia, a precizat apoi ca "noi vom continua sa cautam un mijlocas de banda stanga, iar ce pot sa spun este ca pana la inceperea campionatului o sa mai apara o surpriza la Rapid".

Altfel, in stagiul de pregatire de la Larnaca, giulestenii vor disputa patru partide de verificare, prima dintre ele azi, cu Slavia Sofia. Celelalte trei sunt cu gruparea cipriota Anorthosis Famagusta, la 10 februarie, la 13 februarie cu echipa ceha Mlada Moleslav, iar la 15 februarie cu campioana Bugariei, Levski Sofia.

×
Subiecte în articol: sport