x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rapid - Mazilu e scump

Rapid - Mazilu e scump

de Marius Mihalcea    |    09 Ian 2008   •   00:00
Rapid - Mazilu e scump

Ofertele pe care le-au făcut Dnepr Dnepropetrovsk şi Anderlecht Bruxelles pentru atacantul giuleştenilor nu se ridică la pretenţiile principalului acţionar al grupării de sub Podul Grant, George Copos.

Ofertele pe care le-au făcut Dnepr Dnepropetrovsk şi Anderlecht Bruxelles pentru atacantul giuleştenilor nu se ridică la pretenţiile principalului acţionar al grupării de sub Podul Grant, George Copos.

Transferul lui Ionuţ Mazilu la una dintre formaţiile care s-au arătat interesate de serviciile sale întâmpină dificultăţi, George Copos nefiind de acord să se despartă de cel mai productiv atacant din lotul lui Rednic decât în schimbul unei sume consis­tente de bani. Calculele principalului acţionar al giuleştenilor sunt simple, el intenţionând să acopere costu­rile preconizatelor achiziţii de jucă­tori pe care le va face Rapid în intersezon numai din banii pe care i-ar încasa în urma cedării lui Mazilu.

 

CLARIFICĂRI. Impresarul jucătorului, Victor Becali, a spus ieri că deocamdată nici ucrainenii de la Dnepr, formaţie pregătită de fostul tehnician al Stelei, Oleg Protasov, şi nici campioana Belgiei, Anderlecht Bruxelles, nu au pus la bătaie o sumă de bani care să-i mulţumească pe oficialii “feroviarilor”: “Oferte pentru Mazilu există, cea a lui Dnepr nu e singura, însă nici una nu satisface pretenţiile Rapidului. Eu spun că un transfer e pe cale să se realizeze doar când sunt sigur în proporţie de 90 la sută de acest lucru, iar în momentul de faţă nu este cazul să zic aşa ceva despre plecarea lui Mazilu de la Rapid”. Dacă ucrainenii par totuşi dispuşi să ofere Rapidului o sumă rezonabilă, Anderlecht este, potrivit site-ului footgoal.net, aproape exclusă din această afacere. “Mereu în căutarea unui atacant, Anderlecht ar fi fost încântată de calităţile atacantului echipei Rapid Bucureşti. Dar valoarea transferului, care ar fi evaluată la două milioane de euro, ar putea face ca Anderlecht să bată în retragere”, a notat footgoal.net. Altfel, până la clarificarea situaţiei sale, Ionuţ Mazilu a pri­mit luni, de ziua sa onomastică, un dar special, prietena sa, Luminiţa, născându-i un băieţel, care este primul copil al fotbalistului. “Sunt foarte fericit, este cel mai frumos cadou pe care l-am primit vreodată. Singurul lucru pe care mi-l doresc acum este ca băieţelul să fie sănătos”, a spus Mazilu.


 

 

Rednic a stabilit programul

 

 

Până la 20 ianuarie, când e pro­gramată plecarea la Rio Ma­ior, în Portugalia, pentru primul stagiu de pregătire, giuleştenii, care se vor reuni la 14 ianuarie, se vor antrena la baza ProRapid. Elevii lui Mircea Rednic au două antrenamente pe zi, programul urmând a fi întrerupt la 18 ia­nuarie, când “alb-vişiniii” vor efectua vizita medicală. Din lotul care se va deplasa în Portugalia ar putea face parte şi atacantul Ibrahim Salou de la FC Bruges.

×
Subiecte în articol: sport mazilu