x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rapid - Merg la Bistriţa cu gandul să caştige

Rapid - Merg la Bistriţa cu gandul să caştige

26 Apr 2007   •   00:00
Rapid - Merg la Bistriţa cu gandul să caştige

Antrenorului grupării de sub Podul Grant, Răzvan Lucescu, nu i-au picat deloc bine ironiile venite dinspre tabăra dinamovistă după meciul caştigat de "caini", chiar in Giuleşti, cu scorul de 4-1. Şi chiar dacă pentru Rapid urmează o confruntare extrem de dificilă, la Bistriţa, tehnicianul "alb-vişiniilor" şi-a făcut timp să le răspundă rivalilor din Ştefan cel Mare.

REPLICĂ Primul luat la ţintă de Lucescu junior a fost Mircea Rednic, care declarase că sistemul in care joacă Rapid este unul invechit: "Cu aşezarea asta am jucat un sfert de finală in Cupa UEFA, ceea ce Rednic nu a reuşit niciodată. Nu mă voi compara niciodată cu un astfel de om, care nu ştie să-şi vadă doar de echipa lui. Sistemul Rapidului este probabil unul dintre cele mai moderne, asta dacă iţi place să te documentezi". Altfel, chiar dacă se confruntă cu numeroase indisponibilităţi, antrenorul Rapidului nu concepe ca echipa sa să nu se impună azi pe terenul Gloriei Bistriţa. "Orice rezultat favorabil nouă in intalnirea de la Cluj dintre CFR şi Steaua nu ar avea nici o valoare dacă nu caştigăm la Bistriţa", a concluzionat Răzvan Lucescu.
Fără 3 jucători
In meciul cu Gloria, care va avea loc azi de la ora 17:00, Răzvan Lucescu nu va putea conta pe serviciile a cel puţin trei dintre oamenii săi de bază: Ionel Ganea şi Dani Coman, care sunt accidentaţi, şi Marius Constantin, suspendat după ce a fost eliminat in meciul cu Dinamo. In plus, prezenţa in primul unsprezece a căpitanului Vasile Maftei şi a lui Costin Lazăr este incertă. Primul s-a plans de dureri la rinichi la sfarşitul partidei cu Dinamo, in timp ce mijlocaşul adus de la Sportul Studenţesc ar putea fi menajat, in condiţiile in care abia s-a refăcut după intinderea musculară suferită in disputa cu Steaua.

×
Subiecte în articol: sport