x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rapid - Necunoscuta

Rapid - Necunoscuta

de Vicentiu Neagoe    |    Dragos Stoica    |    13 Iul 2005   •   00:00
Rapid - Necunoscuta

In cursul diminetii de azi, delegatia Rapidului va decola catre Barcelona, de unde giulestenii se vor urca intr-un autocar cu destinatia Andorra La Vella, pentru meciul din primul tur preliminar al Cupei UEFA, contra anonimei formatii UE Sant Julia.

CANTONAMENT. Cu toate ca n-au aproape nici o informatie legat de adversara pe care o vor intalni sambata, feroviarii nu-si fac probleme in privinta calificarii. De altfel, imediat dupa acest meci, Razvan Lucescu (foto) isi va duce elevii in Elvetia, la Anzere, pentru un stagiu de pregatire de opt zile, in cadrul caruia rapidistii vor disputa trei jocuri de verificare. Cu aceasta ocazie, Lucescu Jr il va testa din nou pe francezul Vincent Talio, care s-a mai aflat in vizorul "visiniilor" in ultimele doua saptamani.

ABSENTE. O situatie mai delicata in vederea ambelor actiuni o are mijlocasul Robert Ilyes, care are probleme in semnarea unui nou contract. Desi i s-a propus dublarea vechii intelegeri de 40.000 de dolari pe sezon, Ilyes a solicitat timp de gandire, avand, pare-se, o oferta mult mai tentanta din liga a doua germana. Din punct de vedere medical, Razvan Lucescu nu va putea conta pe serviciile lui Vali Negru si Artiom Karamian, primul acuzand o discopatie, iar al doilea fiind in recuperare, la Bologna.

LOT
Pentru meciul din primul tur preliminar al Cupei UEFA, contra lui UE Sant Julia, Razvan Lucescu a convocat nu mai putin de 23 de jucatori, acestia fiind Emilian Dolha, Mihai Minca, Danut Coman, Ionut Curca - portari; Valentin Badoi, Marius Constantin, Nicolae Constantin, Vasile Maftei, Danut Perja, Flavius Moldovan, Ionut Rada, Adrian Rusu, Ionut Stancu, Marius Maldarasanu, Nicolae Grigore, Emil Dica, Romeo Stancu, Gigel Ene, Mugurel Buga, Bogdan Mara, Ciprian Vasilache, Lucian Burdujan, Daniel Niculae - jucatori de camp, carora li s-ar putea adauga Robert Ilyes, daca isi va rezolva problemele cu conducerea clubului.

×
Subiecte în articol: sport