x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rapid - Nu uită şi nu tac

Rapid - Nu uită şi nu tac

11 Apr 2008   •   00:00
Rapid - Nu uită şi nu tac

După victoria de miercuri  cu Iaşiul, giuleştenii şi-au îndreptat din nou atenţia către rivalii din Ghencea, despre care au spus că nu merită să cîştige titlul, fiindcă nu joacă meciurile numai pe teren.

După victoria de miercuri  cu Iaşiul, giuleştenii şi-au îndreptat din nou atenţia către rivalii din Ghencea, despre care au spus că nu merită să cîştige titlul, fiindcă nu joacă meciurile numai pe teren.

 

 

Deznodămîntul derby-ului cu Steaua, 0-3 la masa verde, nu le dă pace rapidiştilor. Iar la finalul partidei cu Poli Iaşi, Dani Coman a readus în discuţie mediatizatul caz “Bricheta”.

 

 

IRONIE. “Eu nu cred că Steaua merită să fie pe primul loc. Dacă ne-ar fi învins pe teren şi nu în birouri, atunci meritau să fie acolo, în faţă. Sincer, eu cred că Dumnezeu va face pînă la urmă dreptate, iar noi vom ieşi cîştigători. Sper totuşi ca cei de la Curtea de Arbitraj pentru Fotbal să se gîndească şi la noi, jucătorii, şi să decidă continuarea meciului”, a spus Dani Coman. Portarul “vişiniilor” nu l-a uitat pe finanţatorul Stelei, Gigi Becali, căruia îi atribuie principalul merit pentru parcursul aproape perfect al “roş-albaştrilor” din acest miniretur: “Bineînţeles că ei formează un grup foarte puternic, dar au şi un jucător, Gigi Becali, care a înscris trei goluri în Giuleşti, iar asta e normal să te motiveze şi apoi să ai o evoluţie mai bună”.

 

 

 

Analiză. Printre cei mai buni de pe teren în meciul cu Poli Iaşi, Daniel Pancu a făcut referire doar la prestaţia echipei sale şi la diferendul pe care l-a avut cu brazilianul Cesinha. “Dacă jucam aşa mereu, eram altundeva în clasament. Pînă acum am arătat ca o echipă de grădiniţă, dar sper ca jocul nostru să se îmbunătăţească. Lui Cesinha i-am reproşat doar că nu aleargă, îmi pare rău că nu am avut o reacţie ca aceasta mai demult”, a declarat cel care este şi secundul lui Rada.

marius.mihalcea@jurnalul.ro

 

 

 

Dificil

 

“Chiar dacă 3-0 pare un scor de neprezentare, meciul a fost greu. Cu toate acestea ne-a ieşit, iar acum îmi doresc trei-patru victorii la rînd. Vreau o continuitate la Rapid”, a spus antrenorul Marian Rada la finalul partidei cu Poli. Apoi a comentat decizia Comisiei de Apel a FRF: “Am aşteptat să vedem că primim ceea ce ni s-a luat în nişte birouri, dar este o luptă între cine are putere şi influenţă mai mare. Fotbaliştii şi antrenorii din România se ridică la nivelul celor de afară, alţii însă nu”.

 

 

 

Regrete

 

 

După ce preşedintele României, Traian Băsescu, a spus miercuri că s-a grăbit atunci cînd a decis să-l decoreze cu Meritul Sportiv clasa a III-a pe arbitrul Alexandru Deaconu, George Copos a declarat: “Îl apreciez pe domnul Băsescu pentru tot ceea ce a făcut pînă acum, dar decorarea lui Deaconu a fost o greşeală care a influenţat deciziile Comisiilor”. “Am văzut interpretările şi chiar există riscul ca decizia mea să nu fi fost cea mai fericită. Trebuia să mai aştept”, a spus şeful statului la B1TV.

×
Subiecte în articol: sport