x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rapid - Oferta pentru Rada

Rapid - Oferta pentru Rada

de Sorin Anghel    |    24 Aug 2005   •   00:00
Rapid - Oferta pentru Rada

Chiar daca nu a evoluat decat un singur meci din acest sezon in tricoul formatiei de sub Podul Grant, fundasul Ionut Rada nu duce lipsa de oferte din strainatate.

PROBLEME. Dupa ce in returul campionatului trecut a fost imprumutat la FC National, fostul international de tineret a revenit in vara in Giulesti. Mutarea nu a fost una de bun augur, antrenorul Razvan Lucescu negasindu-i un loc in formula de start a Rapidului.

REMARCAT. Evolutiile bune din tricoul formatiei din Parcul cu Platani nu au ramas fara urmari, mai multe formatii din spatiul ex-sovietic dorind sa il achizitioneze pe Rada. Ucrainenii de la Volyn Lutk intentioneaza sa-si intareasca apararea, fiind dispusi sa ofere 250.000 de euro in schimbul rapidistului. Deocamdata insa, oficialii formatiei la care mai evolueaza ex-rapidistii Constantin Schumacher si Cornel Buta nu au facut o oferta concreta, intrucat au in probe jucatori liberi de contract.

LEGAT DE IOAN BECALI
Ionut Rada a venit la Rapid la inceputul anului 2004, fiind adus la pachet, pentru 500.000 de dolari, impreuna cu Ionut Stancu de la Universitatea Craiova. Artizanul acestui transfer a fost presedintele de atunci al giulestenilor, Ioan Becali, aflat in prezent in fruntea clubului din Stefan cel Mare. Din cauza accidentarilor dese, dar si a apropierii excesive de fostul impresar, oamenii care au urmat in fruntea clubului dupa "era Giovani" au evitat sa apeleze la serviciile lui Rada. Acesta a fost si principalul motiv pentru care Razvan Lucescu a preferat sa-l imprumute la FC National in returul campionatului trecut. Tehnicianul Rapidul a preferat sa-l reprofileze fundas central pe Cristi Ionescu, desi acesta venea de la satelitul Electromagnetica si nu masura decat 1,74 metri.

×
Subiecte în articol: sport