x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rapid - Pandurii 1-1 - Ei, si-apoi arbitrii!

Rapid - Pandurii 1-1 - Ei, si-apoi arbitrii!

de Marius Mihalcea    |    05 Dec 2006   •   00:00
Rapid  -  Pandurii 1-1 - Ei, si-apoi arbitrii!

S-au inecat la mal. Giulestenii n-au reusit decat o remiza cu Pandurii si au pierdut doua lungimi in disputa cu Steaua pentru locul secund, care duce in UEFA Champions League.
Desi a facut un meci bun, trupa lui Razvan Lucescu a platit iarasi tribut din cauza lipsei de concentrare a atacantilor in fata portii adverse. In prim-plan, aceiasi Zicu si Vio Moldovan, secondati indeaproape de Buga. Salvarea parea sa fi venit de la Griffiths, australianul marcand inspre jumatatea reprizei secunde, insa, la ultima faza a meciului, Vintilescu a restabilit egalitatea, profitand de cadoul pe care i l-a facut asistentul Dragos Iliescu, acesta nesemnalizand pozitia de ofsaid in care se gasea gorjeanul. Apoi s-a pornit scandalul.

VEHEMENT. Daca antrenorul Razvan Lucescu s-a ferit sa comenteze prea mult pe marginea arbitrajului brigazii conduse de Teodor Craciunescu, spunand ca "daca erau altii in locul nostru, acum acesti arbitri nu mai existau", presedintele gruparii din Grant, Constantin Zotta, a fost transant: "Nu se poate asa ceva, Iliescu ne-a ingropat si la meciul tur, de la Targu-Jiu. N-a semnalizat pozitia lui Vintilescu, iar Craciunescu nu a acordat penalty la Zicu, in minutul 92, in faza care a precedat golul celor de la Pandurii". Oficialul giulestean are insa dreptate doar pe jumatate, Zicu fiind tinut de tricou in afara careului. Totusi, in apararea "alb-visiniilor" mai exista o faza petrecuta in minutul 81, cand Buga a scapat singur, dar a fost oprit eronat din cursa de Savaniu, care a semnalizat un ofsaid inexistent.

MEA CULPA. Giulestenii au admis insa ca nu arbitrii poarta principala vina a semiesecului lor. "Am controlat jocul in totalitate si trebuia sa castigam. Pandurii au reusit sa marcheze la primul lor sut pe poarta si asta inseamna ca noi suntem vinovati. Asta e Rapidul, isi creeaza foarte multe ocazii de gol, dar si rateaza foarte multe!", a spus Lucescu junior, care a mentionat ca jucatorii sai evolueaza sub o presiune prea mare.
Razvan Lucescu, demis?
Pentru prima data de cand se afla pe banca Rapidului, Razvan Lucescu nu se mai bucura de o sustinere totala din partea suporterilor. Dupa meci, circa 100 de fani i-au cerut patronului George Copos sa-l aduca antrenor pe Sabau. Copos nu le-a dat un raspuns ferm: "Cine a gresit va plati". Cum Lucescu junior nu a semnat nici pana acum contractul cu gruparea din Grant, n-ar fi exclus ca acesta sa fie destituit in cazul in care Panathinaikos pierde meciul cu PSG, Rapid ratand astfel calificarea in primavara europeana. "Nu se pune problema sa plec pana la vara, iar contractul nu l-am semnat inca, pentru ca nu a fost timp de asa ceva", a spus insa antrenorul "alb-visiniilor" duminica seara.

×
Subiecte în articol: sport