x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rapid - Pele Buga, salariu marit

Rapid - Pele Buga, salariu marit

de Marius Mihalcea    |    08 Ian 2007   •   00:00
Rapid - Pele Buga, salariu marit
Nici un jucator de baza nu mai pleaca
Patronul giulestenilor, George Copos, a renuntat la ideea de a-i mai vinde pe Buga si pe Maldarasanu. Totodata, ca sa-i faca pe plac lui Razvan Lucescu, fostul vicepremier ii va dubla salariul atacantului.

Directorul tehnic, Grigore Sichitiu, a anuntat deunazi ca Mugurel Pele Buga, Marius Maldarasanu si Ryan Griffiths sunt aproape de a parasi Rapidul, de serviciile lor manifestandu-si interesul cluburi din Germania, Anglia si Grecia. Cum antrenorul "alb-visiniilor", Razvan Lucescu, nici n-a vrut sa auda insa de cedarea primilor doi, George Copos a dat inapoi la prima strigare.

ACORD. Copos i-a fixat lui Buga un pret prohibitiv, de 800.000 de euro, astfel ca nemtii de la Hamburg au sistat tratativele. Apoi a declarat ca "ne gandim serios sa-l pastram pe Buga, pentru ca el isi doreste sa ramana la Rapid si trebuie sa facem un efort si sa-i marim salariul". Copos a fost convins de Lucescu jr. chiar sa-i dubleze salariul atacantului de 29 de ani, care este in prezent de doar 60.000 de dolari pe sezon. "Golurile lui Buga ne-au ajutat foarte mult in primavara anului trecut, in Cupa UEFA, si fara cele noua reusite ale sale probabil ca n-am mai fi realizat acea performanta de exceptie. E drept ca in sezonul de toamna a cam ramas dator, dar pentru mine reprezinta un jucator de baza, iar un salariu bun cred l-ar ajuta sa se concentreze mai mult asupra jocului", a fost argumentul cu care l-a inmuiat antrenorul pe patron. Maldarasanu a primit si el girul lui Copos, astfel ca doar Griffiths a mai ramas pe lista.

AMICALE BUNE IN CANARE
Rapid va efectua un prim stagiu de pregatire in Insulele Canare, in perioada 16-26 ianuarie, ocazie cu care va sustine si doua jocuri de verificare. Astfel, giulestenii vor intalni la 17 ianuarie formatia norvegiana Rosenborg Trondheim, fosta adversara a Stelei din preliminariile Ligii Campionilor, iar doua zile mai tarziu vor da piept cu echipa daneza Brondby. Meciurile se vor disputa in cadrul unui "patrulater" la care va lua parte si Sahtior Donetk.

PANA LA URMA SE INTELEG
Chiar daca armeanul Karamian s-a ridicat si a plecat in timpul negocierilor pe care le-a purtat cu Copos duminica, dand de inteles ca nu este de acord cu oferta acestuia, el fiind curtat si de Poli Timisoara, se pare ca el va semna totusi un nou contract cu Rapid. Acesta ar urma sa se intinda pe o perioada de trei ani si jumatate, salariul lui Karamian urmand a fi de 175.000 de euro pe sezon fata de 100.000 de dolari cat are in prezent.

×
Subiecte în articol: sport buga