x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport RAPID - POLI TIMISOARA 0-0 / Moldovan ataca

RAPID - POLI TIMISOARA 0-0 / Moldovan ataca

de Sorin Anghel    |    29 Aug 2005   •   00:00
RAPID  -  POLI TIMISOARA 0-0 / Moldovan ataca

"Capitanul" timisorenilor, Viorel Moldovan, a fost extrem de nervos pe parcursul partidei din Giulesti, rabufnind la final, cand a criticat jocul Rapidului.

Un derby sec, fara goluri, asta au oferit Rapid si Poli Timisoara, doua dintre echipele cu nasul pe sus in Divizia A. Singurul ingredient care a tinut ca meciul de aseara sa nu se transforme intr-o mancare de post a fost determinarea cu care jucatorii au obordat aceasta confruntare.

SCANDAL. Cum jocul nu le-a iesit deloc, giulestenii au devenit rapid nervosi, lucru care le-a ingreunat si mai mult misiunea. De la Timisoara, cel care a raspuns cu aceeasi moneda a fost "capitanul" Viorel Moldovan. Atacantul banatenilor s-a contrat tot timpul cu fundasii gazdelor, totul degenerand in minutul 44. Moldovan l-a faultat pe Ciprian Vasilache chiar in dreptul bancii de rezerve a echipei Rapid, moment in care a fost bruscat de antrenorul secund al giulestenilor, Marian Rada, care a fost trimis in tribuna de arbitrul Sorin Corpodean.

DUR. La finalul jocului, Viorel Moldovan s-a aratat deranjat de criticile giulestenilor, lansandu-se intr-un atac la adresa clubului de sub Podul Grant. "Marele antrenor secund, al carui nume imi scapa, m-a bruscat. Rapidul ar fi bine sa isi vada de joc, pentru ca daca se prezinta in fata lui Feyenoord cum au facut-o in seara asta va lua multe. Rapidul este o echipa umflata, dar care nu joaca nimic", a declarat timisoreanul.

FRICOSI
Partida din Giulesti a fost urmarita de la tribuna oficiala si de sefii Balkan Petroleum in Romania, fratii Iancu, cei care finanteaza gruparea de pe Bega. In pauza jocului, un suporter al gazdelor i-a injurat pe cei doi, garzile acestora fiind aproape sa sara la bataie. La finalul jocului, oficialii timisoreni, cu exceptia consilierului Anton Dobos, au parasit arena la o ora dupa ultimul fluier al "centralului" Sorin Corpodean.
×
Subiecte în articol: sport