x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport RAPID – POLI TIMIŞOARA - Vrea să revină cu gol

RAPID – POLI TIMIŞOARA - Vrea să revină cu gol

de Marius Mihalcea    |    08 Mar 2008   •   00:00
RAPID – POLI TIMIŞOARA - Vrea să revină cu gol

Deşi are şanse minime să fie titular azi, Burdujan, cel care a marcat golul giuleştenilor în remiza, 1-1, din tur, de pe “Dan Păltinişanu”, le-a promis fanilor că va înscrie din nou în poarta bănăţenilor.

Deşi are şanse minime să fie titular azi, Burdujan, cel care a marcat golul giuleştenilor în remiza, 1-1, din tur, de pe “Dan Păltinişanu”, le-a promis fanilor că va înscrie din nou în poarta bănăţenilor.

 

 

După ce s-a împăcat cu antrenorul Mircea Rednic şi a fost reprimit la antrenamente, Lucian Burdujan speră ca antrenorul să apeleze la serviciile sale încă din meciul cu Poli Timişoara.

 

 

DORINŢĂ. Burdujan nu-şi face însă iluzii că va fi printre cei din garnitura de start, cel puţin alţi doi atacanţi din lot, camerunezul Boya şi portughezul Joao Paulo, fiind mult mai mult în graţiile “Puriului”, astfel că, în ceea ce-l priveşte, statutul de rezervă pare cel mai plauzibil. “Ne aşteaptă un meci greu, fiindcă Poli are o echipă foarte bună. Eu sunt sigur însă că vom câştiga cele trei puncte. Dacă o să joc, le promit suporterilor un gol, la fel ca în meciul din tur, de la Timişoara. Oricum, trebuie să ne luăm revanşa faţă de fani după înfrângerea cu Universitatea Cluj din prima etapă”, a declarat atacantul. Venit în Giuleşti în vara anului trecut chiar de la Poli Timişoara, Ştefan Grigorie îşi avertizează colegii: “E adevărat că nu va juca Ionel Ganea, dar Timişoara nu stă într-un singur fotbalist. Ei au bătut CFR-ul fără Ganea şi, indiferent pe cine va trimite Uhrin jr pe teren, ne va fi foarte dificil. Totuşi, sper că vom câştiga, mai ales că noi am înregistrat numai un singur eşec până acum cu echipele importante”.

marius.mihalcea@jurnalul.ro

 

 

Taher: “Aduc un argentinian”

 

 

Invitat joi seară la Realitatea TV, la emisiunea 100%, moderată de Robert Turcescu, Fathi Taher a făcut noi dezvăluiri legate de colaborarea cu Rapid. “Nu voi veni niciodată ca patron la Rapid, ci doar ca oricare alt acţionar. Sunt prieten cu George Copos, iar dacă pot să-l ajut, îl ajut”, a spus Taher. Astfel, în afara contractului de sponsorizare încheiat între firma sa, Griro, şi gruparea feroviară, omul de afaceri iordanian a anunţat că se va implica şi în transferuri: “Am vorbit cu Copos, am văzut patru fotbalişti şi ne-a plăcut un mijlocaş argentinian de 22-23 de ani, pe care aş vrea să-l aduc la Rapid. Nu o să i-l fac însă cadou domnului Copos, ci o să-l cumpăr prin Griro şi o să-l dau Rapidului. Banii pe jucător o să-i iau mai târziu, am încredere în Copos, fiindcă am mai făcut afaceri cu el”. Copos a intervenit telefonic şi a confirmat: “E adevărat, căutăm un număr 8, iar Mircea Rednic ar fi foarte bucuros dacă i-l vom aduce”.

 

 

 

 

 

Un punct

 

 

Marele absent al timişorenilor în remiza albă de acasă cu Unirea Urziceni, slovacul Balasz Borbely, s-ar mulţumi şi cu un punct în meciul cu Rapid. “Suntem afectaţi de faptul că avem mai multe indisponibilităţi, însă chiar şi aşa sunt convins că avem forţa ca să nu ne întoarcem cu mâna goală din Bucureşti. Am putea fi satisfăcuţi şi cu un egal”, a spus mijlocaşul, autorul unui gol şi al unei pase de gol la debutul său în Liga 1, contra Pandurilor.

×
Subiecte în articol: sport