x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rapid - Razvan e indiferent

Rapid - Razvan e indiferent

de Sorin Anghel    |    30 Aug 2005   •   00:00
Rapid - Razvan e indiferent

Tehnicianul giulestenilor, Razvan Lucescu, a spus dupa remiza de pe teren propriu, scor 0-0, cu Poli Timisoara, ca o eventuala demitere de la carma formatiei patronate de George Copos nu l-ar mai afecta in nici un fel.

IMUN. "Dupa tot ce s-a intamplat, nu mai am nici un fel de teama. Ca se intampla, bine, ca nu se intampla, iar bine. Eu am incercat sa imi fac munca asa cum am putut mai bine si voi pleca avand constiinta impacata in orice moment. Singurul regret este ca in meciul cu Poli Timisoara nu am reusit sa obtinem cele trei puncte", a declarat Lucescu jr. Antrenorul Rapidului a fost contestat, alaturi de presedintele Dinu Gheorghe, de catre o parte o suporterilor, cerandu-li-se demisia.

REPLICI. La randul sau, presedintele giulestenilor, Dinu Gheorghe, a apreciat ca Rapid a intalnit "o echipa de provincie, care s-a asezat pe doua linii". In replica, Viorel Moldovan, care a avut si o altercatie cu "secundul" Rada, a avertizat: "Sa ne mai lase si presedintele Rapidului, si Rada. Sa aiba grija de ei sa nu le dea multe goluri aia de la Feyenoord. Prea se umfla in pene". "Feyenoord e o echipa puternica. Ne vom lua masuri de precautie, nu vom sta cu mainile in san", a comentat Dinu Vama. (Sorin Anghel)

×
Subiecte în articol: sport