x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rapid - Razvan Lucescu la Brescia!

Rapid - Razvan Lucescu la Brescia!

de Marius Mihalcea    |    14 Dec 2006   •   00:00
Rapid - Razvan Lucescu la Brescia!

Tatal i-a pus fiului o vorba buna. Antrenorul lui Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, nu doar ca i-a recomandat fiului sau, Razvan, sa renunte de bunavoie la conducerea tehnica a Rapidului.

Tatal i-a pus fiului o vorba buna. Antrenorul lui Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, nu doar ca i-a recomandat fiului sau, Razvan, sa renunte de bunavoie la conducerea tehnica a Rapidului. Astfel, Il Luce a luat deja legatura cu presedintele echipei Brescia Calcio, Luigi Corioni, cu care are o relatie stransa de prietenie de pe vremea cand se ocupa de pregatirea "randunelelor".

La curent cu ispravile lui Lucescu junior cu Rapid in Cupa UEFA, boss-ul gruparii italiene s-a aratat incantat de a-l avea antrenor pe acesta. "Cred ca este omul potrivit pentru ceea ce ne dorim sa realizam aici", i-ar fi spus Corioni lui Mircea Lucescu. Totodata, omul numarul unu al formatiei din Serie B, in prezent pe locul 13, l-ar fi asigurat pe tehnicianul lui Sahtior ca va demara tratativele de incetare a acordului cu Mario Somma, actualul antrenor, imediat ce Razvan Lucescu isi va da acordul pentru preluarea bancii tehnice a Bresciei. Aceste tratative nu sunt noi, si asta vara ele fiind la un pas de a se realiza. Lucescu junior, care in aceste zile participa la un curs de specializare la Madrid, isi va face publica decizia dupa deznodamantul din Cupa UEFA.

"FRAIER". La o zi dupa ce i s-a atribuit titlul de cel mai bun investitor pe anul 2006 din fotbalul romanesc, trofeu pe care insa nu a dorit sa-l ridice, patronul giulestenilor, George Copos a declarat: "Eu trebuia sa fiu premiat pentru cel mai fraier investitor. Am cheltuit milioane de euro pentru a aduce jucatori, dar in final mi-am dat seama ca am bagat bani in niste epave."

×
Subiecte în articol: sport lucescu