x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport RAPID - "Rednic e bun"

RAPID - "Rednic e bun"

de Marius Mihalcea    |    20 Oct 2007   •   00:00
RAPID - "Rednic e bun"

Jucătorii grupării de sub Podul Grant sunt de partea lui Mircea Rednic in războiul pe care noul lor antrenor il poartă cu suporterii.

Jucătorii grupării de sub Podul Grant sunt de partea lui Mircea Rednic in războiul pe care noul lor antrenor il poartă cu suporterii.

Avocat. Costin Lazăr consideră că fanii ar trebui să inceteze să-l mai conteste pe Rednic, pentru că această atitudine ostilă s-ar putea repercuta asupra jocului echipei.

"Sper să se rezolve căt mai repede această problemă, pentru că nu face bine echipei", a spus mijlocaşul. Lazăr le-a expus fanilor şi motivele pentru care Rednic trebuie lăsat să-şi facă treaba, chiar dacă atunci cănd era pe banca tehnică a lui Dinamo a vorbit de rău gruparea feroviară: "Indiferent ce a făcut, domnul Rednic merită iertat pentru că a căştigat două campionate, unul cu Rapid, unul cu Dinamo. Este un antrenor bun şi nouă ne trebuie performanţă la Rapid". Fanii l-au contestat ultima oară pe

Rednic la meciul amical disputat de Rapid cu Electrica Titu, la mijlocul acestei săptămăni.

"Puriul" este pessimist

Gratulat de fani cu apelativele "mizerie" şi "trădător", Mircea Rednic are dubii in privinţa faptului că o victorie a Rapidului in meciul de azi de la Iaşi, cu Politehnica, ar putea instaura pacea intre el şi suporteri. "Probabil că o să mă conteste in continuare. Oricum, eu am fost contestat de fani şi in urmă cu ceva timp, cănd a avut loc incidentul de la Crowne Plaza, iar eu atunci nu fusesem antrenor la Dinamo şi nu spusesem nimic rău despre Rapid. Ce am avut eu a fost cu antrenorul de atunci al Rapidului, Răzvan Lucescu, pentru că mă jignise. Eu ii rog pe suporteri să susţină echipa şi să nu facă jocul duşmanilor, al adversarilor noştri." Altfel, in meciul cu Poli Iaşi, Mircea Rednic nu poate conta pe serviciile lui Pierre Boya şi a lui Grigorie, care sunt accidentaţi.

×
Subiecte în articol: sport rednic