x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport RAPID - RENNES / Nu-l crede pe Bölöni

RAPID - RENNES / Nu-l crede pe Bölöni

de Sorin Anghel    |    02 Noi 2005   •   00:00
RAPID  -  RENNES  / Nu-l crede pe Bölöni

Tehnicianul Rapidului, Razvan Lucescu, nu ia in seama declaratiile omologului sau de la Rennes, Ladislau Bölöni, care pretinde ca nu il intereseaza Cupa UEFA.

Dupa ce au fost doar spectatori in prima etapa, rapidistii debuteaza maine in grupele Cupei UEFA.

MODEST. Antrenorul Razvan Lucescu recunoaste ca echipa sa porneste cu ultima sansa intr-o grupa din care mai fac parte VfB Stuttgart, PAOK Salonic, Sahtior Donetk si Rennes, adversara de maine a Rapidului. "Obiectivul nostru pentru cupele europene a fost atins. Acum ne aflam intr-o grupa din care pornim de pe pozitia a cincea. Asta nu inseamna ca ne vom preda si ca nu ne vom bate pentru a termina in primele trei", a declarat Lucescu Jr.

DESTEPT. Tehnicianul formatiei de sub Podul Grant nu crede in afirmatiile facute de antrenorul lui Rennes, Ladislau Bölöni. Acesta a spus ca nu este interesat de Cupa UEFA, ci de crestereaa jucatorilor. "Eu cred ca nu exista echipa si antrenor in lume care sa nu fie interesati de cupele europene. Cred ca Ladislau Bölöni a declarat acest lucru doar pentru a ne demobiliza pe noi. Nu vom face asta si suntem constienti de valoarea francezilor. Au castigat ultimele trei jocuri din campionat, au urcat pe locul sapte si vin la Bucuresti pentru a-si juca ultima sansa la calificare dupa ce au pierdut primul meci, pe teren propriu, cu Stuttgart", a concluzionat antrenorul.

SCHIMBAT. Fata de meciul cu Feyenoord, inaintea caruia presedintele Dinu Gheorghe si antrenorul Razvan Lucescu au lasat de inteles ca vor parasi Rapidul in cazul unui rezultat nefavorabil, lucrurile sunt un pic schimbate acum. "Nu mai simtim nici o amenintare, dar pentru fotbalisti este mai bine sa joace cu cutitul la os, pentru ca astfel reusesc sa se mobilizeze mai bine", a precizat Lucescu Jr.

BILETE
Francezii vor sosi astazi in Romania in jurul orei 12:30, pe Aeroportul "Henri Coanda". Echipa lui Ladislau Bölöni se va caza la Hotel Sofitel si va efectua antrenamentul oficial in aceasta seara, cu incepere de la ora 19:00. Clubul Rapid a pus inca de luni in vanzare biletele de intrare la meci, pretul lor variind intre 6 RON la peluze, 12 RON la tribuna a II-a, 30 RON la tribuna I si 75 RON la "zero". "Pana la finalul turului vom juca meciurile de pe teren propriu cu portile inchise, motiv pentru care am decis ca biletele la aceasta partida sa fie la limita minima admisa de UEFA. Am vorbit cu Gigi Corsicanu, seful galeriei, si mi-a promis ca nu vor avea loc manifestari rasiste", a declarat Dinu Gheorghe.

TOT SINGURI SE SIMT
Nici acum, cand giulestenii lupta pe toate cele trei fronturi - campionat, Cupa Romaniei si Cupa UEFA - , conducerea clubului reclama ca nu are sustinerea morala necesara din partea patronului George Copos. "Singuratatea noastra este aceeasi. Asa simtim noi. Ne dorim ca oamenii care finanteaza echipa sa vina mai aproape de noi, dar poate ca si raceala asta ne face bine, ca devenim mai ambitiosi. Oricum, echipa are nevoie de sustinerea celor care iau deciziile la Rapid", a precizat Dinu Gheorghe, care a mentionat ca nu regreta faptul ca nu a parasit clubul de sub Podul Grant la presiunile vicepremierului Copos.
×
Subiecte în articol: sport