x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rapid - Replica pentru rivali

Rapid - Replica pentru rivali

de Marius Mihalcea    |    27 Feb 2007   •   00:00
Rapid - Replica pentru rivali

Considerandu-se atacati pe nedrept de rivalii din Ghencea si din "Stefan cel Mare", giulestenii au raspuns dur. "Sunteti penibili", le-au transmis "alb-visiniii".

Dupa meciul Steaua - UTA, scor 0-0, disputat la Oradea, managerul general al "ros-albastrilor", Mihai Stoica, l-a pus la zid pe asistentul Sebastian Gheorghe. "Este fiul lui Gheorghe «Suceava», membru marcant al Partidului Conservator, partid in care stiti cine este", a spus oficialul stelist, insinuand ca tusierul le-a anulat un gol valabil, pe motiv de ofsaid, pentru ca a primit dispozitie de la tatal sau, care este coleg de partid cu George Copos.

ATAC FRONTAL. "E limpede ca «revolta» oamenilor amenintati de Gigi Becali, cum ca nu-i va mai lasa de capul lor, are cu totul alte ratiuni, amplificate poate de plecarea intempestiva a patronului in timpul meciului cu UTA... Steaua, afundandu-se abia acum definitiv in penibil, acuza Rapidul pentru o eroare a unui asistent!

Filozofand in logica chinuita a stelistilor, care bat campii despre «arbitraje de partid», ar insemna ca ratarile atacantului aradean Simion (jucator apartinand Stelei, din cate stim noi) n-au reprezentat altceva decat alte secvente ale «evolutiilor de casa» puse cu atata maestrie in scena, la finalul campionatului trecut", noteaza sefii giulesteni intr-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului.

Dinamovistii n-au scapat nici ei: "Intelegem ca si un domn din cealalta tabara prietena, Dinamo, ar fi promis ca se va ocupa personal ca anumite echipe sa termine campionatul in fata Rapidului si a Stelei, pe care le vrea «umilite»".

ANTIDOPING
Dupa ce handicapul care ii separa de Steaua, cu care se dueleaza pentru locul secund, s-a redus la numai un punct, giulestenii vor sa se asigure ca meciurile se vor decide exclusiv pe teren si prin mijloace sportive. Astfel, directorul general al gruparii de sub Podul Grant, Constatin Zotta, a anuntat ieri ca va solicita efectuarea de controale antidoping la toate partidele din Liga 1. "Este o masura suplimentara, pe care noi ne-o asumam. Sa fie controlat si Rapidul, nu este nimic anormal! Ne dorim insa ca la final sa fie o ierarhie corecta", a spus Zotta.
×
Subiecte în articol: sport