x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rapid: "Se ajunge la TAS!"

Rapid: "Se ajunge la TAS!"

de Marius Mihalcea    |    12 Mar 2010   •   00:00
Rapid: "Se ajunge la TAS!"
Sursa foto: /Rpressport

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, este convins că, indiferent ce verdict vor da comisiile federale, cazul "Varga - Bălan" va ajunge la Lausanne.

Au avut sau nu drept de joc Dacian Varga şi Tiberiu Bălan în meciul Rapid - FC Timişoara (1-0)? Miercuri dimineaţă, după ce au luat în discuţie contestaţia depusă de bănăţeni, membrii Comisiei de Disciplină înclinau mai degrabă spre un răspuns negativ. Decizia finală, 3-0 la "masa verde" pentru Timişoara, n-a mai fost însă dată. "Nu pot să spun decât că marţi sau miercuri comisiile abilitate din cadrul LPF vor soluţiona litigiul", a declarat ieri vicepreşedintele LPF, Valentin Alexandru.

Mult mai tranşant, şeful Ligii, Dumitru Dragomir, a spus: "Nu contează ce decidem noi, totul se va lămuri la Tribunalul de la Lausanne. Dar pot să spun că Rapid nu are nici o şansă la TAS. Actele pe care le are Copos la dispoziţie le permit lui Varga şi Bălan să joace în Liga a IV-a, nu în primul eşalon".

SUPORTERII VOR REJUCAREA
Altfel, deşi neregulamentară, măsura propusă de Dragomir pentru soluţionarea litigiului, şi anume rejucarea meciului, este pe placul fanilor ambelor echipe. Ieri, atât Liga Suporterilor Rapidişti, cât şi Peluza Sud Timişoara şi-au exprimat acest punct de vedere comun prin intermediul unor comunicate de presă.

 

Săpunaru, înapoi la Porto?
Oficialii giuleşteni intenţionează să-i rezilieze contractul lui Cristian Săpunaru. "Situaţia lui ne îngrijorează, am ajuns la limită! Cei de la Porto ne tot asigură că jucătorul va putea evolua la noi, dar iată că s-au dus trei etape şi nu l-am putut folosi", a declarat, pentru gsp.ro, preşedintele CA al clubului, Ioan Taban. Săpunaru este suspendat şase luni de Liga Profesionistă Portugheză pentru incidentul de la meciul cu Benfica, dar FC Porto a făcut recurs.

×
Subiecte în articol: sport