x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport RAPID - SLAVIA SOFIA 4-2 / Au spart gheata!

RAPID - SLAVIA SOFIA 4-2 / Au spart gheata!

de Marius Mihalcea    |    10 Feb 2007   •   00:00
RAPID  -  SLAVIA SOFIA 4-2 / Au spart gheata!

Giulestenii au castigat primul meci in Europa dupa sapte remize consecutive, patru obtinute in grupa G a Cupei UEFA si trei in turneul din Insulele Canare.

Trupa lui Razvan Lucescu a pus capat, in sfarsit, seriei de rezultate de egalitate in meciurile disputate in Europa. In prima partida de verificare sustinuta in Insula Afroditei, "alb-visiniii" au dispus marti de echipa bulgara Slavia Sofia cu scorul de 4-2 (1-2). Golurile rapidistilor au fost marcate de V. Moldovan (’18), Buga (’65), Griffiths (’70) si Mazilu (’83).

PRETENTIOS. Garnitura de start a Rapidului in meciul cu Slavia a fost: Edel - M. Constantin, Maftei, Sapunaru - E. Dica, Maldarasanu, C. Lazar, I. Stancu - Zicu - I. Ganea, V. Moldovan. In partea secunda au mai jucat: Marinescu, Rada, Badoi, Perja, Griffiths, Mazilu, N. Grigore si Tincu. In ciuda faptul ca echipa sa a punctat de patru ori si a castigat dupa o perioada destul de lunga de seceta, la final Razvan Lucescu tot a avut ceva de obiectat: "Ma deranjeaza ca ratam in continuare enorm".

CONCLUZIE
"Am marcat de patru ori, dar am ratat cel putin tot atatea situatii de gol. De aceea, chiar daca in meciul cu Slavia am avut destule momente bune, consider ca nu suntem inca pregatiti pentru reluarea campionatului, pentru ca mai avem de pus la punct, unele mecanisme care nu functioneaza asa cum imi doresc"
Razvan Lucescu
antrenor Rapid

PE "NATIONAL"
In proportie de 90%, meciul Universitatea Craiova - Rapid, din etapa a 20-a, care nu se poate disputa in Banie, oltenii avand terenul propriu suspendat, se va desfasura pe Stadionul "National". Arena bucuresteana este singura care corespunde cerintelor si se situeaza la o distanta mai mare de 150 de kilometri de Craiova. Altfel, giulestenii vor sustine astazi la Larnaca un nou joc-test, de la ora 15:00, cu formatia cipriota Anorthosis Famagusta.

×
Subiecte în articol: sport