x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rapid - Turneu reusit

Rapid - Turneu reusit

de Vicentiu Neagoe    |    22 Iul 2005   •   00:00

Giulestenii au castigat triunghiularul de la Montreux (Elvetia), la care au mai participat echipa italiana Udinese si Panionios Atena (Grecia).
In debutul turneului, care s-a disputat in sistemul cu partide de 45 de minute, Rapid a invins cu 3-0 pe Panionis, prin golurile marcate de Lucian Burdujan, G. Ene si R. Stancu, ultimul din penalty. Antrenorul Razvan Lucescu a folosit urmatoarea formula de echipa: Dolha - Rusu, Perja, I. Rada - Rodriguez, Ilyes, R. Stancu, G. Ene - Buga, Vasilache, Burdujan. In cel de-al doilea meci al turneului, formatia elena a fost invinsa si de Udinese, cu 2-0.

ACCIDENTARE. In meciul decisiv, Rapid si Udinese au terminat la egalitate, scor 0-0, giulestenii castigand turneul datorita golaverajului superior. Lucescu a trimis in teren urmatorii jucatori: Minca - M. Constantin, Maftei, Fl. Moldovan - Badoi, Maldarasanu, E. Dica, I. Stancu - Buga, Mara, Burdujan.
Din pacate, Burdujan s-a accidentat in acest joc si este suspect de ruptura musculara. Ultimul meci al rapidistilor inainte de returul cu US Sant Julia se va disputa maine seara, de la ora 18:00, cu formatia elena AEK Atena. Intoarcerea in tara a feroviarilor este prevazuta pentru duminica dupa-amiaza.

×
Subiecte în articol: sport