x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport RAPID - VARDAR SKOPJE 3-0 / A fost greu pana la primul gol

RAPID - VARDAR SKOPJE 3-0 / A fost greu pana la primul gol

de Sorin Anghel    |    12 Aug 2005   •   00:00
RAPID  -  VARDAR SKOPJE 3-0 / A fost greu pana la primul gol

Stadionul "Giulesti" a fost sarac in spectatori la partida dintre Rapid si Vardar Skopje, doar 8.000 de suporteri venind sa-si vada favoritii. Cei prezenti au asistat la o victorie normala a giulestenilor, care au inscris doar de trei ori in fata unui adversar modest, prin Daniel Niculae (’44, ’50) si Maldarasanu (’67).

MULTUMIT. "Rezultatul nu trebuie sa impresioneze, fiindca am intalnit o echipa cu buget de cinci ori mai mic decat al nostru. Vardar a venit cu gandul de a se inchide si, in prima repriza, nu ne-a permis de multe ori sa ajungem la poarta adversa", a declarat, multumit, Razvan Lucescu, mustrandu-si jucatorii pentru faptul ca, la 3-0, au fost egoisti si au ratat ocazii mari de gol.

AMBITIOSI. Desi rezultatul nu le da mari sperante, macedonenii au declarat ca sunt increzatori in calificare. "Avem puterea de a intoarce soarta meciului la Skopje. Trebuie sa ne concentram si sa nu mai comitem greselile de la Bucuresti", a declarat antrenorul Vujadin Stanojkovici. Marcator a doua goluri, Daniel Niculae (foto), considera ca meciul retur va fi destul de complicat pentru Rapid: " Am luat prima optiune la calificare, dar e bine sa nu tratam partida din retur cu superficialitate". Rapid a jucat in formula: Minca - M. Constantin (’46 Perja), Maftei, Fl. Moldovan - Badoi, Maldarasanu, R. Stancu, I. Stancu - Buga, D. Niculae (’81 Burdujan), Vasilache (’69). Antrenor: Razvan Lucescu. (Sorin Anghel)

DOLHA
Introducerea lui Mihai Minca in poarta Rapidului aseara a surprins pe toata lumea. Titularul de drept, Emilian Dolha, a iesit din planurile lui Razvan Lucescu, dupa ce a existat riscul de a fi depistat pozitiv la un eventual test antidoping. Rapidistului i s-a injectat, in urma cu cateva zile, cortizon, care contine substante aflate pe lista celor interzise de UEFA. Desi rapidistii au informat UEFA in legatura cu aceasta problema, nu au primit nici un raspuns oficial, motiv pentru care Dolha a fost trimis in tribuna. Minca a fost preferat lui Danut Coman, nerefacut dupa o perioada mai lunga de convalescenta.

×
Subiecte în articol: sport