x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rapidul, deja vândut?

Rapidul, deja vândut?

de Marius Mihalcea    |    04 Mar 2008   •   00:00
Rapidul, deja vândut?

Potrivit Realitatea TV, George Copos i-a cedat 80% dintre acţiunile grupării de sub Podul Grant lui Fathi Taher. Memorandumul de înţelegere dintre cei doi s-ar fi semnat vineri, la ora 19:45.

Potrivit Realitatea TV, George Copos i-a cedat 80% dintre acţiunile grupării de sub Podul Grant lui Fathi Taher. Memorandumul de înţelegere dintre cei doi s-ar fi semnat vineri, la ora 19:45.

 

 

Afacerea s-ar fi perfectat între Copos şi firma Griro SA, aparţinând lui Fathi Taher, dar la care deţine acţiuni şi preşedintele CA al lui Dinamo, Nicolae Badea, drept garanţie în contul unui împrumut de 30 de milioane de euro luat de finanţatorul Rapidului de la omul de afaceri arab. Sursa citată mai consemnează faptul că pe fiecare pagină a documentului Copos ar fi scris “Aşa să ne ajute Dumnezeu!”, iar Taher: “Aşa să ne ajute Mohamed!”.

 

 

POZIŢII. Copos a dezminţit ieri: “Nu am împrumutat nimic de la nimeni. Chiar credeţi că ne putem juca aşa cu milioanele? Eu am fost doar în vizită la Griro şi m-am întâlnit cu Taher, dar am discutat despre industrie, nu despre Rapid”. Taher a infirmat la rândul său, însă nu şi-a ascuns dorinţa de a cumpăra Rapidul: “Am avut o discuţie pe această temă, noi suntem interesaţi de Rapid, dar nu am ajuns la nimic concret. Nu s-a semnat nimic. George Copos nu cred că vinde”. “CA al Griro m-a împuternicit să vă spun că nu s-a semnat nici un memorandum. Când Dinamo se va hotărî să cumpere Rapidul, vă vom informa!”, a precizat Nicolae Badea.

 

marius.mihalcea@jurnalul.ro

 

 

Gigi Becali confirmă tranzacţia

 

 

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a dezvăluit ieri termenii în care s-ar fi realizat afacerea dintre George Copos şi firma Griro. “Copos a luat de la Taher un împrumut de 30 de milioane de euro pe şase luni şi a girat cu acţiunile Rapidului. Copos se joacă cu presa. A luat banii fără dobândă. Dacă nu-i rambursează la timp, va fi nevoit să cedeze acţiunile de la Rapid fără trecere prin instanţă”.

×
Subiecte în articol: sport copos