x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ratări pe bandă rulantă

Ratări pe bandă rulantă

de Mihai Igirosanu    |    12 Ian 2008   •   00:00
Ratări pe bandă rulantă
Sursa foto: www.steauafc.com /

Deşi lotul antrenat de Ma­rius Lăcătuş a început deja primul stagiu de pregătire al acestei ierni, conducerea întârzie să efectueze tran­sferurile cerute cu insistenţă de antrenor.

Deşi lotul antrenat de Ma­rius Lăcătuş a început deja primul stagiu de pregătire al acestei ierni, conducerea întârzie să efectueze tran­sferurile cerute cu insistenţă de antrenor.

Anunţat ca sigur în Ghen­cea, internaţionalul argentinian de tineret Emiliano Armenteros are şanse mici să mai ajungă la Steaua. Ciudat este că transferul sud-americanului a fost cunoscut doar graţie declaraţiilor oferite presei de conducătorii stelişti. Informaţiile dinspre cele două clu­buri care deţin drepturile jucătorilor, Independiente Buenos Aires şi FC Sevilla, lipsind cu desăvârşire.

 

MOTIV. “Şansele aducerii lui Armenteros au scăzut considerabil. Este foarte greu să îl mai aducem la Steaua, deoarece atât el, cât şi Sevilla sunt foarte supăraţi din cauza a ceea ce apare despre el prin presa din România. Ni s-a transmis că Armen­teros este foarte supărat din cauză că este criticat, deşi nici măcar nu a ajuns la Steaua. Se teme că, dacă va ajunge în România, i se va întâm­pla şi mai rău”, a declarat managerul Adrian Ilie. Fostul in­ter­naţional a ţinut să mai anunţe o dată că va pleca în Spania pentru a trata personal achiziţio­narea argen­ti­nianului. “Voi merge acolo în două-trei zile să discut cu oficialii Sevillei, asta întrucât clubul de care aparţine ju­cătorul, Independiente, şi-a dat deja acordul. Decizia o va lua Sevilla”, a mai completat Ilie. În ceea ce pri­veşte un eventual transfer al bistriţenilor Laszlo Sepsi şi Ciprian Tătăruşanu la Steaua, Adrian Ilie a afirmat: “Sunt doi jucători de perspectivă ai naţionalei de tineret, dar nu pot să spun că vor veni la Steaua acum”. Oficialul roş-albaştrilor a ţinut să-i răspundă şi lui Valentin Bădoi. “Nu mi se pare normal comportamentul lui. El trebuia să joace şi să îşi vadă de treabă. Dar nu a înţeles acest lucru”. Se pare că Adrian Ilie are acceptul lui Gigi Becali pentru a-l lua pe Elmander de la Tou­louse cu orice preţ. Precizăm că Elmander este unul dintre golgeterii echipei naţionale a Suediei şi că, la finele anului precedent, Liverpool a oferit peste 10 milioane de euro pentru jucător, însă Toulouse a refu­zat cate­goric să se despartă de atacantul nordic.

 

 

Goian: “Ne e dor de minge!”

Fundaşul Dorin Goian a oferit câteva declaraţii optimiste în cantonamentul de la Oliva Nova. “Nu ne interesează cât de mult se întăresc rivalii noştri. Important este să câştigăm cât mai multe meciuri, fiindcă acum ne concentrăm doar pe campio­nat, nu mai avem cupe europene sau Cupa României. Este o perioadă în care lucrăm mai mult din punct de vedere fizic, iar atunci când prindem mingea încercăm să ne bucurăm cât mai mult de ea. Este o perioadă mai grea din punct de vedere fizic, mai ales că venim după Sărbători, dar trebuie să ne revenim.”

 

“Eu l-am impus pe Bădoi în echipă!”

Patronul Stelei, Gigi Becali, a confirmat din nou că s-a implicat în alcătuirea echipei. “Bădoi vorbeşte tâmpenii. El spune că nu a jucat din cauza mea, dar nu ştie de câte ori l-am impus eu în prima echipă, dar nu a ştiut să profite. Ce puteam să-i fac? Să joc în locul lui?”, a spus Becali. Boss-ul din Ghencea a negat transferul bistriţenilor Sepsi şi Tătăruşanu. “Nu este adevărat că m-am întâlnit cu Jean Pădureanu!” Întrebat ce buget a alocat pentru cei doi atacanţi solicitaţi de antrenorul Marius Lăcătuş, Becali a afirmat: “Foarte mulţi bani. O să vedeţi şi ce jucători vom aduce”. Conform managerului Adrian Ilie, pentru fotbaliştii puşi de Steaua pe lista de transferuri au început să apară oferte concrete, fiind posibil ca situaţia lor să se rezolve foarte repede. Am pri­mit o ofertă din străinătate pentru Croitoru şi cred că va merge acolo. Mai are propuneri şi din ţară, dar cred că va înclina să plece afară”.

 

mihai.igirosanu@jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: sport