x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Răzmeriţă în Giuleşti

Răzmeriţă în Giuleşti

de Marius Mihalcea    |    27 Feb 2008   •   00:00
Răzmeriţă în Giuleşti

Nemulţumit de faptul că Mircea Rednic l-a ţinut pe bancă tot meciul cu “U” Cluj, Lucian Burdujan a lansat ieri un atac foarte dur la adresa tehnicianului. Deşi azi îi aşteaptă un meci foarte greu cu Unirea Urziceni, rapidiştii se ceartă ca la uşa cortului.

Nemulţumit de faptul că Mircea Rednic l-a ţinut pe bancă tot meciul cu “U” Cluj, Lucian Burdujan a lansat ieri un atac foarte dur la adresa tehnicianului. Deşi azi îi aşteaptă un meci foarte greu cu Unirea Urziceni, rapidiştii se ceartă ca la uşa cortului. 

 

 

VIRULENT. “Eu m-am pregătit ca prostul atâtea săptămâni la rând, am stat prin cantonamente şi nu merit să joc un minut, iar altul care abia a venit de o zi intră pe teren din minutul 30. Rednic îi bagă pe străinii lui pentru că îşi ia comisioane. Tot vestiarul e împotriva antrenorului, poate doar străinii sunt de partea lui”, a declarat atacantul pentru “Interesul Public”, contrariat de faptul că Rednic l-a preferat pe portughezul Joao Paulo. “Domnul Burdujan va fi amendat în principal pentru că a refuzat să facă deplasarea la Constanţa, deşi Mircea îl anunţase că va fi titular, dar şi pentru că a făcut aceste declaraţii total deplasate şi lipsite de fundament. De ce nu l-au acuzat jucătorii pe Rednic şi atunci când le-a dat bani din buzunarul propriu şi le-a suplimentat primele? Din câte văd eu, ei au doar drepturi, nu şi obligaţii! Jucătorii nu prea plătesc niciodată, nici atunci când suferim ruşini de genul celei de la Arad sau celei de acum, cu U Cluj”, a reacţionat directorul general al feroviarilor, Constantin Zotta.

 

marius.mihalcea@jurnalul.ro

 

 

Cupa e prioritară pentru dinamovişti

 

 

Tot azi se va mai juca în “sferturi” meciul Dinamo – Dacia Mioveni. “Cupa României reprezintă cel mai scurt drum spre cupele europene, aşa că trebuie să ne calificăm”, a declarat fundaşul dreapta al “câinilor”, Stoican. “Dinamo îşi poate salva sezonul prin cucerirea Cupei”, este de părere portarul “roş-albilor”, Lobonţ. “Dacia este un adversar incomod”, a avertizat Moţi.

 

 

“Sferturi”

 

 

Azi

16:15, Urziceni, Stadion Tineretului

Dacia Mioveni – Dinamo

T. Lajos – A. Oniţa, S. Gheorghe

20:30, Constanţa, Stadion Farul

FC Unirea – Rapid

Cr. Balaj – N. Marodin, Bela Szoke

 

Mâine

16:15, Bucureşti, Stadion Cotroceni

Pandurii – Gloria Buzău

M. Drăgănescu – D. Roşu,

R. Ghinguleac

20:30, Bucureşti, Stadion Dinamo

CFR Cluj – FC Braşov

Al. Deaconu – Ad. Vidan, B. Velicu

 

  • toate meciurile vor fi transmise în direct de Antena 1

 

 

 

Retrogradat

 

 

Amenda nu este singura sancţiune cu care s-a ales Burdujan. “E urât ce a făcut! După ce a refuzat oferta de mărire de salariu pe care i-am făcut-o, a venit acum la mine să-mi ceară să-i găsim echipă. I-am răspuns că e deja găsită: Rapid II”, a mai precizat Zotta.

×
Subiecte în articol: sport